Descopera AMERICA de SUD cu Insotitor de grup in 16 zile


2965 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid AMERICA de SUD 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Peru (Machu Pichu, Nazca-liniile misterioase, Lima, Cuzco, insulele Ballestas si Uros)

Lacul Titicaca-Bolivia (La Paz-Valea lunii, Insula Soarelui, Copacabana, Tiahuanco) Chile (Santiago, Valparaiso, Arica, Insula Pastelui)     16 zile  
Pt. 21.02 si 04.11 ZIUA 1- ora 4-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare la ora 6.55 sosire, ora 9.05 la Paris. Ora 10.30-decolare spre Peru, sosire la ora 16.55 in Lima.                                                                                     Cazare in Lima.
Pt. 03.03
ZIUA 1-
ora 3-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare la ora 6 sosire, ora 8.05 la Amsterdam. Ora 12.35-decolare spre Peru, sosire la ora 19.15 in Lima.                                                                               Cazare in Lima.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (5 ore) Lima cu ghid local, include si vizite la: catedrala, Manastirea St. Francisco si Muzeul de arta. Timp liber. Ora 20 - deplasare cu autocarul la hotel. Cina cu program artistic peruan.                                                                            Cazare in Lima.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco. Optional, croaziera in insulele Ballestas-situate in Parcul National Paracas(foci, lei de mare, cormorali, pinguini, etc.).                                                                                                                                                  Cazare in Nazca.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Muzeul Civilizatie Nazca. Optional, survolarea cu avionul pentru observarea liniilor misterioase (vizibile doar din cer).                                                                                                                                                             Cazare in zona Abancay.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe ruta Andenes-Huarocondo si vizita(1 ora) ruinele fortaretei incase din Ollantaytambo. Deplasare (printr-o zona cu peisaje deosebite) pe valea sacra Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Pichu (fostul oras al incasilor, situat la 2430 m), vizita: Palatul Regal, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii. Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmea Huayna Pichu (cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru).                                                                                    Cazare in Cuzco(3350 m).
ZIUA 6 (mic dejun). In Cuzco-vizita catedrala si Koricancha(templul Soarelui). In Pisac-vizita piata indiana. Deplasare spre Cuzco - vizita Tambo Machay (baia incasilor) si fortareata incasa Sacsayhuaman (exterior).                                                               Cazare in Cuzco.
ZIUA 7 (mic dejun). Plecare din Cuzco. Popas in cel mai inalt punct-La Raya, 4330 m. Deplasare pentru vizita : biserica din Andahuaylillas-capela sixtina a Americii de Sud,ruinele incase Raqchi si Muzeul civilizatiei Pokara.                       Cazare in Arequipa.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza : orasul Arequipa (situat la poalele Vulcanului El Misti), Canionul Colca (cel mai adanc din lume), Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate in stanca.                                                                      Cazare in Arequipa  sau Puno.
ZIUA 9 (mic dejun). In zona Puno-vizita Sillustani (mormintele in forma de cilindru) si Lacul Titicaca (lacul navigabil situat la 3850 m, la cea mai inalta altitudine din lume)-plimbare cu barca la insulele plutitoare Uros (unice in lume). Deplasare-trecerea frontierei in Bolivia.                                                                                                                                                               Cazare in  Puno(Peru).
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Bolivia. Vizita Muzeul Catedralei din  Copacabana-cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud.  Vizita Insula Soarelui (lacul Titicaca).Traversarea Lacului Titicaca cu vaporul.  Deplasare in La Paz (situat la 3600-3800 m). Cazare in La Paz (Bolivia). 
ZIUA 11 (mic dejun).  Tur (5 ore) capitalei Boliviei cu ghid local (inclusiv vizita Valea Lunii-peisaj selenar). Timp liber. Optional, cina cu program artistic bolivian.                                                                                                                  Cazare in La Paz.
ZIUA 12 (mic dejun).  Vizita situl arheologic Tiahuanaco. Deplasare in Chile.                                                      Cazare in Arica (Chile).
ZIUA 13 (mic dejun). Tur  (3 ore) Arica cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Transfer la aeroport. Ora 15.45-decolare, sosire in Santiago de Chile la ora 18.10. Tur (90 min) Santiago de Chile cu ghid local. Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 14(mic dejun). Ora 8 - tur (2 ore) Santiago de Chile cu ghid local.  Deplasare (80 km) pe litoralul chilian in Algarrobo (vizita- cea mai mare piscina din lume - San Alfonso del Mar resort) si in Valparaiso (tur 2 ore cu ghid local, include  si  o plimbare cu unul din cele 16 funiculare folosite pentru transportul local si popas pana la ora 19).                                                                 Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 15(mic dejun). Ora 8-transport in centru. Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 12.45-decolare spre Buenos Aires.  Sosire la ora 14.45. Decolare la ora 16.40 spre Amsterdam.
ZIUA 16 - Sosire in Amsterdam la ora 10.05. Ghidul roman va insoti turistii care vor sa se deplaseze in oras.Decolare spre Bucuresti, ora 20.45. Sosire, Otopeni, ora 00.30.
Pret: 1990 + 975(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-d): a) ghizi locali , taxa de viza pentru Bolivia si taxa de iesire din Bolivia;

b) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

c) taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport; d) bilet avion Arica-Santiago de Chile.                                                

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                                                      

Supliment single 425 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є. Grup minim 25 turisti.                        
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecare

Obs
.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.     Înscrierile se fac începând cu 03.05.2016 şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicalӑ e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.       Asigurarea medicala e obligatorie.

Tariful include:

servicii ghid roman; -14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; bilet avion Bucuresti-Lima / Santiago de Chile-Bucuresti; -transport cu minibus cu aer conditionat.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!