370 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid Berlin Praga POLONIA 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Berlin-POTSDAM-Dresda-POLONIA (Varsovia, Cracovia, Casa Chopin, Lagӑrul Auschwitz, Madona Neagra)-CEHIA (Praga, Karlovi Vary,Castelul Karlstein, Pestera Punkva)-BRATISLAVA-BUDAPESTA          10 zile

ZIUA 1-vineri(de Rusalii-duminica), ora 06-prezentarea la îmbarcare, Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe ruta Piteşti-Sibiu-Arad.Tur Budapesta prin zona centralӑ, traversând Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanţuri).                    Cazare în zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare(385 km) la Cracovia - tur (3 ore) cu ghid local, apoi popas în centru istoric. Ora 21 - deplasare cu autocarul la hotel.                                                                Cazare în Cracovia.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Lagӑrul Auschwitz si Manastirea Madona Neagra. In Varsovia se viziteazӑ Palatul Congreselor (exterior). Popas în centru. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                        Cazare în Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie (60 km de Varşovia) la Casa natalӑ Chopin.                     Cazare în Berlin.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur (3 ore) Berlin cu ghid local, apoi croazierӑ pe râul Spree. Vizitӑ Palatul Charlottenburg (stil baroc) şi Muzeul Pergamon (colecţie de antichitaţi, secţiile de artӑ islamicӑ şi Orientul Mijlociu).  Vizitӑ Piaţa Gendarmenmarkt (cea mai frumoasӑ din oraş).Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                 Cazare în Berlin.
ZIUA 6 (mic dejun).  Excursie la POTSDAM - vizitӑ Palatul SANSSOUCI.Timp liber în Berlin. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                           Cazare în Berlin.
ZIUA 7 (mic dejun). În DRESDA - vizitӑ Castelul Zwinger şi centrul oraşului. Excursie la Karlovi Vary.                                                                                                                                             Cazare în Praga.
ZIUA 8 (mic dejun). Excursie (70 km) la Castelul Karlstein. In Praga, deplasare cu autocarul în oraşul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteazӑ Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat în afara cetӑtii), Podul Carol (peste râul Vltava), Piaţa Primariei Vechi-Ceasul cu Sfinţi. Croaziera pe Vltava.                                                                                                                 Cazare în Praga.
ZIUA 9 (mic dejun). Popas (30 min) in Brno. Excursie la Pestera Punkva. In Bratislava-vizitӑ Biserica Încoronӑrii Maria Tereza şi faleza Dunӑrii.                                                            Cazare în Budapesta.
ZIUA 10-duminicӑ(de Rusalii-marti),  (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Piteşti. Sosire (în condiţii normale de : vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 23, în Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab).

Preţ: 270 €+100 € (se achitӑ obligatoriu la agenţia din România) pt :  ghizii locali (Cracovia, Berlin),

 

croaziere (Berlin - Spree,Praga - Vltava) + excursiile (fӑrӑ biletele de intrare)

 

                                              la: Palatul Sanssouci (Potsdam), Castelul Karlstein, Pestera Punkva si Karlovi Vary.

 

Se achitӑ în EURO  sau LEI (curs BNR din ziua plaţii).                                                      Supliment single 190 €.

 

La înscriere se achitӑ minim 200 €.                                                    Copiii sub 12 ani (neîmpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                                Excursia trebuie achitatӑ integral cu cel putin 21 zile inaintea plecӑrii.  
 Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.    Inscrierile se fac incepand cu 03.05.'15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.        Obs. - vezi notele : 1-15, 17-20, 38.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in      cazul neparticiparii la excursie datorita(vezi conditiile politei de asigurare)imbolnavirilor,deceselor,accidentelor, etc.


Tariful include:

servicii ghid romn şi ghizi locali n Cracovia şi Berlin ; - 9 cazӑri cu mic dejun n hoteluri 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu duş); - transport cu autocar 2* cu aer condiţionat, taxe stradale şi parcӑri.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezӑminte de cult, etc.) şi nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!