1385 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid CHINA mai august septembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


CHINA        9 zile

BEIJING-Marele Zid-SHANGHAI(Zhujiajiao)-Hangzhou-Suzhou
ZIUA 1 - Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni la check in KLM pentru destinatia  Amsterdam. Decolare, ora 14, sosire-ora 15.55. Ora 17.20 decolare din Amsterdam.
ZIUA 2  Sosire in Shanghai, la ora 10.05. Transfer la hotel cu deplasare cu autocarul prin centrul Shanghai-ului (Promenada Bund-cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala).                                     Cazare in Shanghai. 
ZIUA 3 (mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Shopping  (Blv Nanjing). Ora 21 - deplasare cu autocarul la hotel.                                          Cazare in Shanghai.
ZIUA 4 (mic dejun).  Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao-Venetia Chinei . Ora 14-deplasare la  Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).                                                           Cina si cazare in Hangzhou.
ZIUA 5 (mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16- deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani).                                                                                                                                      Cazare in Suzhou.
ZIUA 6 (mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)-orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator's Garden-Zhouzhengyuan si gradinile "Master of the Net". Timp liber. Ora 20.57-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou.               Cazare in tren.
ZIUA 7 (pranz). Sosire la ora 7.25 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara.  Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera.          Cazare in Beijing.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si  Piata Tian An Men - cea mai mare din lume. Shopping.                                                                             Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA 9 - Transfer la aeroport.Decolare cu KLM din Beijing la ora 10.55, sosire la ora 15.10 in Amsterdam .  Ora 20.55-decolare. Sosire, Otopeni, ora 24.35.
Pret:  865 + 520 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:                          ·  show de opera in Beijing, croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza                                                                                                                          si prelucrare acte, in total=145 € ;                             ·  taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, bilet tren Suzhou-Beijing si bacsis pt.                                                                                     prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 375 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). 

 

Supliment single (inclusiv pe tren)  295 є.                            Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 60 є / pers.

 

La inscriere se minim 400 €.                                             Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €.

Grup minim 25 turisti.                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE:  ·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; ·  bilet avion Bucuresti- Amsterdam-Shanghai/Beijing- Amsterdam/Paris -Bucuresti; ·  transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul de la Suzhou  la  Beijing; ·  servicii ghid roman si ghizi locali; ·  o cazare in tren (cabine cu 4 paturi); ·  3 cine, 3 pranzuri si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si  4****. Obs. - in cazul  ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.

 Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Tariful include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice; -bilet avion Bucuresti- Amsterdam-Shanghai/Beijing- Amsterdam/Paris -Bucuresti; - transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul de la Suzhou la Beijing; - servicii ghid roman si ghizi locali; o cazare in tren (cabine cu 4 paturi); - 3 cine, 3 pranzuri si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.


Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!