445 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid FRANTA Valea Loirei LUXEMBOURG Valea Rinului Germania 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


FRANTA (Paris, Valea Loirei, Reims, Strasbourg)

 

MÜNCHEN-Valea Rinului-NURNBERG-LUXEMBOURG

 

VIENA-SALZBURG-BUDAPESTA        10 zile

 

ZIUA 1-Vineri, ora 06-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).  Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti-Arad. Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Traversarea Austriei. Sosire in NURNBERG (popas, seara, 1 ora) plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche.                                                               Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In Luxembourg-vizita centrul vechi si Catedrala Notre Dame.                              Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie pe Valea LOIREI la castelele : Chenonceaux, Amboise si Blois.            Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Versailles.Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine,  Domul Invalizilor  cu oprire in Cartierul MONTMARTRE (Basilica Sacre Coeur,  Piata Pictorilor).  Pachet turistic  (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift):  urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by nightParis (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).                                Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                  Cazare in Paris.
ZIUA 7 (mic dejun). In Reims, vizita Catedrala incoronarii regilor Frantei. In Strasbourg, vizita(exterior)) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala.                       Cazare in Munchen.
ZIUA 8 (mic dejun). In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Ora 13-deplasare la Salzburg (popas 2 ore) unde se viziteaza: Domul, Gradinile Mirabell si Casa natala Mozart.Plecare spre Viena.                                                                                                                      Cazare in Viena.
ZIUA 9 (mic dejun). Tur Viena cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii, Roata mare din Prater si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Uni-versitatea).Deplasare pietonala in ringul vienez: Piata Eroilor, Coloana Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, strada comerciala. TIMP LIBER. Ora 14 - plecare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea,Bastionul Pescarilor,Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta.Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).                                                                                                                                           Cazare in Budapesta.
ZIUA 10-Duminica (mic dejun). Deplasare Ungaria-Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET: 385 € + 60 €(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+10 €+15 €) :

a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ; b) 10 € = Valea Rinului; c) 15 € = croaziera pe Dunare.  

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                           Supliment single 200 €.

 

La inscriere se achita  minim 200 €.                                                   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

 

Grup minim 25 turisti.                                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: · Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

Tariful include:

servicii ghid roman ; - transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 9 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*** si de 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!