420 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Circuit cu ghid GRECIA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid GRECIA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


GRECIA  10 ZILE                    Muntele ATHOS, Salonic, Meteora, Atena, PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint), SPARTA, OLIMPIA CAP SUNION,  croaziera pe Marea Ionica,  Delfi,  insulele CORFU si SKIATOS.

Optional in 4 zile (zilele 3, 4, 5 si 8) se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1 - Duminica, ora 5.45 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Air pentru destinatia Salonic. Decolare ora 7.45. Sosire la 8.45. Se vizitaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Timp liber. Nota - in zilele 1 si 2 cazarile vor fi in acelasi hotel.            Cazare in zona Platamonas - Larisa -Volos.
ZIUA 2 (mic dejun).Deplasare in zona Volos - croaziera la Insula Skiathos. Cazare in zona Platamonas - Larisa -Volos.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile - "Lupta dintre greci si persi" La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza (la asfintit) Templul lui Poseidon.                           Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.                                                      Cazare in Atena.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. Dupa amiaza - timp liber in Atena. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.
ZIUA 6 (mic dejun). Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta.   Cazare in zona Olimpia-Pirgos.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala.    Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu.    Cazare in Kalambaka.
ZIUA 9 (mic dejun). In  Kalambaka se viziteaza  Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea  durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini.                                                        Cazare in zona Salonic.
ZIUA 10 - Marti (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis - croaziera la Muntele ATHOS. Transfer la aeroport.Prezentare la imbarcare - ora  20.30. Decolare din Salonic, ora 22.30. Sosire la Otopeni, ora 23.30.
Pret: 420 €,  se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                 Supliment single: 180 €. La inscriere se achita minim 150 €.                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                                                                        Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL  INCLUDE:  ●  servicii ghid roman;  ●  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; ·     9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*( un hotel de 2* are camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu si dus). Pretul nu include:   50 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : a) croazierele la Muntele Athos si Insula Skiatos ; b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita - Corfu - Igumenita si la Patras  din    Peloponez in Grecia continentala) ; ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea . ● taxe aeroport/securitate, transfer aeroport - hotel - aeroport si comision, in total = 175 € (se achita la agentia din Romania).
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 18.01.10   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.   

Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; -9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*( un hotel de 2* are camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu si dus).
Tariful nu include:

50 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : a) croazierele la Muntele Athos si Insula Skiatos ; b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita Corfu Igumenita si la Patras din Peloponez in Grecia continentala) ; - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea . - taxe aeroport/securitate, transfer aeroport hotel aeroport si comision, in total = 175 (se achita la agentia din Romania).


Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!