Descopera ISRAEL cu insotitor de grup in 5 zile


495 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Circuit cu ghid ISRAEL 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid ISRAEL 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ISRAEL  5 zile

Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada  
ZIUA 1 - ora 8, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10.45 -decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv - deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv.                    Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 2 (mic dejun).Deplasare la Bethleem (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii), vizita locul nasterii lui IISUS-Biserica Nativitaii (cea mai veche din lume).Pelerinaj in Ierusalim pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima-unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni,Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin) - se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre Zidul Plangerii, apoi se iese din cetate. Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim.Tur Ierusalim.                                                                                                                             Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Ierihon (cel mai vechi oras din lume-11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada-locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar) in zona Qumran. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. La MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului).Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor)-Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune - a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria).                                                                                                                                                                Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias. 
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Transfer la aeroport la ora 21.30 (pentru plecarea din 1.06 la ora 18.05). Decolare din Tel Aviv, sosire in Otopeni la ora 00.20  (pentru plecarea din 1.06  la ora 20.55).
PRET : 195€ (se achita la agentia din Romania) + + 160 € (se achita la agentia din Romania/Israel  pentru serviciile de cazare si transport) + + 140 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 15 €(tur Ierusalim-ziua 2) + 15 € (croaziera pe Marea                                               Galilei - ziua  4) + 25 € (excursia la Masada) + 85 €  (taxe aeroport /securitate, transfer                                                  aeroport-hotel- aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice)                                                                                                                                                  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).                                                              Supliment single 125 €.    La inscriere se achita minim 150 €.                                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €. Grup minim 25 turisti.                                    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE:  ·  insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in Israel si Bethleem; ·       4 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3***(camere, pt.2 persoane,cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat); ·      transport cu autocar 2** cu aer conditionat ; ·      bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Masada, aprox. 15 €).
 Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                       Asigurarea medicala e obligatorie.       Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul       neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.


Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!