Descopera JAPONIA cu insotitor de grup in 15 zile


2965 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Circuit cu ghid JAPONIA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid JAPONIA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


JAPONIA    15 zile

Osaka-Hiroshima-Insula Myajima-Marea interioara a Japoniei-Kobe-Osaka-KyotoKazanawa-Takayama-Matsumoto-Lacul Ashi-Muntele Fuji-Kamakura-Nikko-Tokyo 
ZIUA 1. Ora 5 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM  pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 7.10, sosire, ora 9 la Amsterdam. Ora 14.55-decolare spre Japonia.
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Osaka la ora 8.40.Deplasare prin zona de nord a Marii Interioare a Japoniei. In Okayama- vizita gradinile Koraku-en (aflate pe lista celor trei mari gradini japoneze).                                                 Cina si cazare in Hiroshima.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Hiroshima (Parcul memorial al Pacii cu Domul bombei atomice si Castelul Hiroshima).  Deplasare cu ferryboatul la insula Myajima (vizita templul shintoist Itsukushima si Pagoda celor cinci etaje), apoi  urcare (optional) cu funicularul pe Muntele Misen la sanctuarul maimutelor.                                                                                  Cina si cazare in Hiroshima.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferryboatul din insula Honshu in insula Shikoku (Hiroshima- Matsuyama). In Matsuyama-vizita templul budist Ishite-ji(este pe lista tezaurelor nationale si pe Ruta celor 88 de temple budiste).De-plasare prin zona de sud a Marii Interioare a Japoniei.                                                                                                       Cina si cazare in Takamatsu.
ZIUA 5 (mic dejun). In Takamatsu-vizita Gradinile Ritsurin (1 ora). Deplasare pe podul Ohnaruto in insula Awaji, apoi in Honshu pe podul Akashi Kaikyō,cel mai lung pod suspendat din lume (2 km). Deplasare la Himeji- vizita Castelului Hakuro-ro (al egretei albe). In Kobe-scurt tur (Chinatown,  cartierul Kitano-cho).                                                           Cina si cazare in Kobe.
ZIUA 6 (mic dejun).In Osaka se viziteaza turnul zgarie-nori Umeda Sky Building, acvariul si Castelul Osaka. Timp liber. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                              Cina si cazare in Osaka.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizita  templul Horyu-ji.Deplasare la Nara (prima capitala a Japoniei)-vizita Parcul Caprioarelor si templul Todai-ji (cel mai mare constructie din lemn din Japonia).                                  Cina si cazare in Kyoto.
ZIUA 8 (mic dejun).Vizita Kyoto:cartierele Pontocho si Gheiselor Gion, templele:Daitoku-ji (Zen),Kinkakuji(acoperit cu foita de aur), Kiymizu si gradinile Templului Heian.                                                                                              Cina si cazare in Kyoto.
ZIUA 9 (mic dejun).Deplasare la Kazanawa-vizita gradinile Kenrokuen si Cartierul Caselor de Ceai.Deplasare prin zona muntoasa la Shirakawa-go (vizita satul traditional cu case de lemn cu o vechine de peste 300 ani).      Cina si cazare in Takayama.
ZIUA 10 (mic dejun).In Takayama se vede piata de dimineata(Asaichi) si partea veche a orasului cu case traditionale din perioada Edo (1600-1868) si cu distilerii de sake. Deplasare la Matsumoto unde se viziteaza castelul, apoi fermele de Wasabi din Daio-Wasabi. Deplasare pe langa Muntele Fuji (Gotemba) la Hakone.                                                      
Cina si cazare in Hakone.
ZIUA 11 (mic dejun).Optional, croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare (optional, in conditii favorabile)cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1250).Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 12 (mic dejun). Excursie de o zi la Nikko, unde se viziteaza Altarul Toshugu si fosta resedinta a shogunilor, Vila Tamozawa, apoi deplasare la Cascada Kegon langa lacul Chuzenji.                                                                        
Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 13 (mic dejun). Tur Tokyo (zona de Vest): Altarul Meiji, Takeshita Dori (zona comerciala), Omotesando (artera comparata cu Champs Elysees),Shibuya (zona mall-urilor,a modei si a vietii de noapte), Shinjiku (zona cu zgarie nori).    
Cina si cazare Tokyo.
Ziua 14 (mic dejun).Tur Tokyo (zona centrala,de Nord si de Est): Turnul Tokyo (333 m), vizita Gradinile Palatului Imperial,altarul Yasukuni,Ginza districtul de shopping,croaziera(optional) pe raul Sumida la Asakusa-se vede Templul Sensoji (cel mai vechi templu budist din Tokyo),Parcul Ueno(faimos pentru ciresii sai),Podul Curcubeu(Reinbo burijji) si cartierul Odaiba.Cina si cazare in Tokyo.
ZIUA 15 (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare din Tokyo la ora 10.30,sosire la Amsterdam la ora 15. Decolare spre Bucuresti la ora 20.45. Sosire in Otopeni la ora 00.25.
PRET: 2275 + 690 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe de aeroport,  ghizii locali, sibacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).    Supliment single 365 €.     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti.    La inscriere se achita minim 400 €.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Japonia; - 13 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) ;   - 13 cine ; -transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; ·   traversarile cu ferryboat-ul.
Tariful nu include:

 biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) ; ·   urcarea cu funicularul pe Muntele Misen (ziua 3), croaziera pe raul Sumida (ziua 13), deplasare cu telefericul pe langa Muntele Fuji si   croaziera pe lacul Ashi (ziua 11).


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!