Descopera Londra cu insotitor de grup in 6 zile


660 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Circuit cu ghid Londra 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid Londra 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


LONDRA    6 zile 

Oxford, Casa Shakespeare, Greenwich, Windsor, Stonehenge

 

ZIUA 1 - Duminica, ora 6.30 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 8.25. Sosire la Londra 9.50. Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Transfer la hotel.Cazare in LONDRA.

ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber. Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc.                                           Cazare in LONDRA.

ZIUA 3 (mic dejun). Dimineata,optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa-se viziteaza:Muzeul Maritim,Observatorul  astronomic, Meridianul Zero.Dupa amiaza timp liber - shopping.                                                                                             Cazare in LONDRA.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional, excursie (80 €, fara biletele de intrare, daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € - daca se achita in Londra) la Stratford-upon-Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul  W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior).                                                                                          Cazare in LONDRA.

1.      ZIUA 5 Timp liber.                                                                                          Cazare in LONDRA.

ZIUA 6-Vineri (mic dejun).Excursie la Castelul Windsor si de aici deplasare la aeroport.Ora 18.00-decolare.Sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 23.10

Pret: 465 € (include excursiile, fara biletele de intrare,la Castelul Windsor-20 € si Stonehenge-45 €)

                                      + 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe

                                          aeroport/ securitate/check-in,transferaeroport-hotel-aeroport.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 200 €.

Grup minim 25 turisti.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

La inscriere se achita  minim 250 €.                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman; -5 cazari cu mic dejun bufet suedez in hotel 3*** ; -transport avion Bucuresti - Londra - Bucuresti ; -autocar pentru tur de oras din ziua 1 ; - excursiile la Castelul Windsor si Stonehenge ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!