Descopera Elvetia cu insotitor de grup in 10 zile


745 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid Toata Elvetia 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Toata Elvetia (Zurich, Geneva, Lausanne, Berna, Montreaux, Interlaken, St. Gallen, Davos, St. Moritz, Muntii Zermatt)-Liechtenstein Cascada Rinului-MONT BLANC-castelele Bavariei-Milano

lacurile: Maggiore, Como,Lugano si Konstanz    10 zile


ZIUA 1- Vineri, intalnire la ora 6 cu ghidul  la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Milano. Decolare la ora 8.10 , sosire la Milano ora la 9.25. Deplasare in nordul Italiei, in zona lacurilor. Popas la lacurile Como si Maggiore.Cazare in Italia(zona Stresa - Domodossola).
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare in Elvetia (prin Domodossola). Sosire in statiunea Täsch. Timp liber sau, optional, urcare cu trenul sau microbuzul (aprox. 15 €) in statiunea Zermatt. Timp liber sau, optional, urcare cu telecabina pe Muntii Zermatt (Varful Matterhorn-4478 m).   Nota - cazarile din zilele 2 si 3 vor fi in acelasi hotel.       Cazare in zona Chamonix-Geneva.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Chamonix - urcare (optional) cu telecabina pe Masivul Mont Blanc (insositi de ghidul roman) sau, optional, vizitarea (cu trenuletul) a Marii de Gheata.                                   Cazare in zona Chamonix-Geneva.
ZIUA 4  (mic dejun). Deplasare la Geneva-vizita: Lacul Geneva, Podul Mont Blanc, orasul medieval, Catedrala St. Pierre, Monumentul Reformei Religioase, Park "Des Anglais", marea fantana arteziana simbol al Genevei si sediul O.N.U.(al 2-lea dupa New York). Vizita Lausanne (pietonal in zona Fantana Justitiei -Primarie - Piata Centrala). In Montreux-vizita (exterior) Castelul medieval Chillon. Popas in statiunea Interlaken.  Cazare in zona Interlaken-Berna.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Berna (orasul vechi): Catedrala St.Vizenz (exterior), Palatul Parlamentului (exterior), turnul cu ceas, orologiul astronomic.Tur Zurich: Lacul Zurich, Wasserkirche (biserica apei)-exterior, Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Femeilor, Banca Nationala, Primaria, Lindenhof (parcul teilor) - panorama asupra orasului, Muzeul National. Timp liber, optional plimbare cu vaporasul pe Lacul Zurich. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Zurich.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Schaffhausen - vizita Cascada Rinului. Popasuri (cate o ora) la Lacul Konstanz si in statiunea St. Gallen. Deplasare in Liechtenstein - popas o ora in Vaduz.             Cazare in Austria(frontiera cu Elvetia).
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Bavaria. Popasuri (cate 2 ore) - se viziteaza castelele Bavariei  Linderhof (unde-si organiza vanatorile regele Ludovic II) si Neuschwanstein.Cazare in Austria(frontiera cu Elvetia).
ZIUA 8  (mic dejun). Se viziteaza statiunile elvetiene de lux Davos (locul de intalnire a oamenilor importanti din lume) si St Moritz. Deplasare pe autostrada (prin  Bellinzona) traversand Lacul Lugano.   Cazare in Milano.
ZIUA 9  (mic dejun). Vizita in Milano: Castelul Sforzesco, Domul, Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.   Cazare in Milano.
ZIUA 10 - Duminica (mic dejun). Transfer in oras. Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 14.45. Sosire in Otopeni la ora 17.55.

Pret: 495 € + 250 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)pentru taxe aeroport/securitate/check-in,

transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de rezervare la castele si comision.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).    Supliment single 270 €.

Grup minim 25 turisti. La inscriere se achita minim 200 €.Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.           
Excursia trebuie achitata integral cu 21 zile inaintea  plecarii.


Tariful include:

bilet de avion Bucuresti Milano Bucuresti ; -   taxa de rezervare la castele ; -  servicii ghid roman; -  transport( fara ziua 9) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -  9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; -1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!