Descopera ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA cu Insotitor de grup in 18 zile


3985 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit ECUADOR VENEZUELA COLUMBIA noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ECUADOR (Quito, Cotopaxi)-VENEZUELA (Caracas, Avila)

COLUMBIA - COSTA RICA - PANAMA    18 zile    
ZIUA 1-joi, zbor spre Venezuela. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.       Cazare in Caracas (Venezuela).
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (4 ore) Caracas (situat la 800 m) cu ghid local, care include si: Statuia ecvestra a revolutionarului Simon Bolivar, Capitoliul, Primaria, Catedrala Mitropolitana, Palatul Legislativ, etc. Dupa tur, optional, ascensiune cu telefericul pe Muntele Avila. Timp liber. Ora 20 - transport la hotel.                                                                                                                                                                       Cazare in  Caracas.
ZIUA 3 (mic dejun). Zbor Caracas - Panama City, apoi spre San Jose.                                                                     Cazare in San Jose (Costa Rica).
ZIUA 4 (mic dejun). Tur (3 ore) San Jose cu ghid local, apoi vizita Muzeul National, unde se afla si Sferele de Piatra (se mai gasesc in: Mexic, Bosnia si Rusia-Insula Champ). Timp liber.                                                                                                                    Cazare in San Jose (Costa Rica).
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in zona Doka Coffe unde (optional) se face un tur al plantatiilor de cafea, apoi deplasare pentru vizita La Paz Waterfall Gardens, apoi deplasare in zona La Fortuna, unde cu ajutorul telescaunului Sky Tram (podurile suspendate), se ajunge la Observatorul Miguel Angel de unde se vad : Vulcanul Areal, Muntii Tilaran (varful Irazu = 3432m) si Lacul Areal.                                                                                                                            Cazare in Parcul National Monte Verde.
ZIUA 6 (mic dejun). Optional, excursie la Iazul Broastelor. Deplasare (250 km) la Manuel Antonio (cea mai frumoasa plaja din Costa Rica, pe malul Pacificului). Timp liber in statiune.                                                                                                          Cazare in  Manuel Antonio (Costa Rica).
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare prin zona Puerto Cortes,in apropierea careia si a Isla del Cano, in 1930, cu ocazia extinderii plantatiilor de banane  s-au descoperit sferele de piatra (cu diametru de pana la 2.8 m si greutate de pana la 15 tone, realizate printr-un proces necunoscut). Trecerea frontierei in Panama. Deplasare prin David si Santiago (popas 30 min).                                             Cazare in Farallon Beach (Panama).
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber in statiunea (cea mai frumoasa plaja din Panama, pe malul Pacificului)Farallon Beach (numita si Playa Banca). Ora 12-deplasare (100 km) spre capitala tarii. Tur (3 ore)  Panama City si Casco Viejo. Timp liber.                                      Cazare in Panama City.
ZIUA 9 (mic dejun).   Optional, croaziera pe Canalul Panama. Timp liber. Vizita Parcul Chagres-unde (in comunitatea indienilor) se picteaza trupul cu vopsea vegetala (bodypainting). Zbor spre Columbia, la Cartagena (cea mai importanta zona turistica a Columbiei).                                                                                                                                                               Cazare in Cartagena.
ZIUA 10 (mic dejun). Tur Cartagna (3 ore) cu ghid local.  Optional, croaziera spre Insula Rosario (renumita prin: fauna marina, apa deosebit de limpede, peisajele exotice, recifii de corali, etc.) sau Isla de Tierra Bomba (renumita datorita plajelor). Cazare in Cartagena.
ZIUA 11 (mic dejun). Decolare spre Bogota (situata la 2600 m). Tur (3 ore) cu ghid local, apoi vizita Muzeul Aurului. Optional, ascensiune cu telefericul. Optional, cina traditionala cu spectacol folcloric.                                                                                                                Cazare in Bogota.
ZIUA 12 (mic dejun). Optional, excursie la Laguna de Guatavita (lacul de smarald, leaganul legendelor El Dorado) si Zipaquira-vizita Catedrala din Mina de Sare                                                                                                                                                                                         Cazare in Bogota.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare la Cali ( al 2-lea oras, 2.5 milioane locuitori)-tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas o ora.    Cazare in zonaPopayan-Pasto.
ZIUA 14 (mic dejun). Vizita  Catedral Las Lajas (impresionanta prin arhitectura stilului gotic). Trecerea frontierei.                 Cazare in Quito (Ecuador).
ZIUA 15 (mic dejun).  Tur (3 ore) Quito (situat la 2800 m) cu ghid local (include si varful muntos Pancecillo-3000 m, unde se afla statuia Fecioarei Maria). Optional, plimbare cu "Teleferico" deasupra orasului de unde se vad cele 14 varfuri ale Anzilor (magistrala vulcanilor). Vizita Monumentul Ecuatorial - situat pe linia dintre cele doua emisfere. La cateva sute de metrii se afla Ecuatorul real, unde se afla Muzeul in aer liber Inti Nan ("The Trek of Sun")-se poate sta cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in emisfera nordica. In Calderon, langa Quito,vizita figurinele facute manual din aluat de paine si lipici.Optional, cina traditionala cu program folcloric.                        Cazare in Quito.
ZIUA 16 (mic dejun).Optional,excursie la Vulcanul Cotopaxi (se viziteaza Muzeul de Istorie Sucre-centru de orientare, apoi se urca la 4500 m-priveliste asupra vulcanului).  Daca vreme permite se continua deplasarea pana la 4500 m, de unde se vede refugiul Jose Rivas (situat la 4800 m - aceiasi altitudine ca Mont Blanc)  Popas pe malul Lacului Limpiopungo, apoi vizita la fortul incas El Salitre.                     Cazare in Quito.
ZIUA 17 (mic dejun). Decolare spre Romania.
ZIUA 18 - duminica, sosire Otopeni.
Pret: 2990 + 995(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b): a) ghizi locali si bacsis  pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice; b) bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.                                                                                                                                                                                                                      

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                           La inscriere se achita minim  1200 є.                               Supliment single 415 є.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.    Grup minim 25 turisti.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   PRETUL INCLUDE: ·  servicii ghid roman;                                                             cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;  ·  bilet avion Bucuresti-Caracas / Quito-Bucuresti;               ·  transport cu minibus cu aer conditionat.
  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Înscrierile se fac începând cu 03.05.2016 şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicalӑ e obligatorie.    Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.    Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!