885 euro pers/ejur Rezerva acum
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Circuit Fiordurile - NORVEGIA  august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Fiordurile - NORVEGIA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Fiordurile (Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord)-NORVEGIA  


  (Oslo, Drumul Atlanticului, Bergen, Lillehammer, Tunelul Laerdal) 7 zile      

ZIUA 1 Ora 16, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurth. Decolare la ora 18.  Sosire la ora 19.55. Decolare la ora 21.25, sosire la Oslo la ora 23.20.                                                                                                                     Cazare in Oslo.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Hamar - Lillehammer (vizita 2,5 ore)- Dombas - Oppdal (popas 90 min).             Cazare in Trondheim.

ZIUA 3 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul  dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund - optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul Drumul Atlanticului (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic).               Cazare in zona Molde- Andalsnes.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu  ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic).                                                Cazare in zona Knarvik-Bergen.

ZIUA 5 (mic dejun). In Bergen -vizitӑ cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz(exterior),pietele de flori si peste.Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri).Ora 11-plecare pe ruta Dale-Voss.Optional (35 €-daca se achita la agentia din România cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam,printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete.Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn.                                                                                                                               Cazare in Oslo.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur (3 ore) Oslo (primaria,Palatul Regal,Parlamentul, centrul commercial -Aker Brygge, cetatea,universitatea) cu ghid local. Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.                                      Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40 decolare. Sosire în Munchen la ora 20.50. Decolare la ora 21.55.Sosire, Bucuresti - Otopeni, duminica, la ora 00.50.
Pret: 615 + 270 € (se achita la agentia din Romania) pentru: taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel                                                                                  aeroport, traversari cu vaporul (inclusiv in croaziere si fiorduri).   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                             Supliment single 280 €. Grup minim 25 turisti.                                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 €. La inscriere se achita minim 300€.                      Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE: ●   bilet avion; ●   servicii ghid roman si ghid local in Oslo; ●    6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*; ·      transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale. Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.
  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.  


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!