Descopera IRAN MAREA CASPICA - GOLFUL PERSIC cu insotitor de grup in 13 zile


1135 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit IRAN MAREA CASPICA GOLFUL PERSIC 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


IRAN (Tabriz, Teheran, Esfahan, Shiraz,Yazd,Persepolis, Mormantul lui Cirus)

MAREA CASPICA - GOLFUL PERSIC   13  zile                                                                                                                           
ZIUA 1-Vineri, ora 10.30-intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in Quatar Airways pt. destinatia Doha.Decolare la ora 12.40.Sosire la Doha,ora  18.10.                                                                                                                                               Cazare in Teheran.
ZIUA 2 Sosire in Teheran, ora 3.35.    Transfer la hotel pentru cazare. Ora 13-tur (3 ore) cu ghid local. Timp liber.    Cazare in Teheran.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Kashan-vizita Fin Gardens.                                                                                             Cina si cazare in Yazd.
ZIUA 4 (mic dejun). In Yazd se viziteaza: partea veche (traditionalele case cu turnurile de ventilatie badgir) a orasului,Complexul Amirchaghmagh si Templul Zoroastrian al focului.Deplasare pt. vizita Turnurile Tacerii (loc sacru al adeptilor lui Zoroastru). Deplasare pe ruta Abarkooh-Safa Sahrh.                                                                                                                                          Cazare in Shiraz.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Golful Persic (popas 90 min in Bushehr).                                                                              Cazare in Shiraz.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur Shiraz care, printre altele, include si: Citadela Karim Khan, Primaria si opriri la:Gradinile Eram, Casa Traditionala Zinat Naranjastan,Moscheea Nasir al Molk, Mausoleul lui Hafez si Sa'adi. Timp liber (o ora).Deplasare pentru vizita:Persepolis(capitala imperiului Ahmenid),Naqsh e Rostam (mormintele lui Darius si al lui Xerxes) si Pasargad (Mormantul lui Cirus cel Mare-fondatorul imperiului Achmenid).                                                                                                             Cina si cazare in Abadeh.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pe ruta Izad Khast-Shahreza la Esfahan-vizita:Complexul Catedralei Armene Vank,podurile peste raul Zayande,P-ta Imamului, Moscheea Sheikh Lotf-ollah, Palatul Regal Ali Quapu.                                                       Cina si cazare in Esfahan.
ZIUA 8 (mic dejun).  Vizita Marele Bazar.Ora 11-deplasare pe ruta Meymeh-Saveh(popas o ora)-Buin Zahra.          Cina si cazare in Qazvin.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe ruta Rasht - Bandar Anzali (popas 90 min la Marea Caspica). Deplasare pe ruta Khalkhal-Miyaneh-Bostan Abad.                                                                                                                                                                                 Cina si cazare in Tabriz.
ZIUA 10 (mic dejun). Tur Tabriz care, printre altele, include si: Palatul Municipal, Podul Ghari si opriri la Moscheea Albastra si Biserica Anglicana. Timp liber.                                                                                                                                                 Cina si cazare in Tabriz.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare spre Teheran cu popas (o ora) in Zanjan.                                                                            Cazare in Teheran.
ZIUA 12 (mic dejun). Tur Teheran (Ambasada Americii,Turnul Azadi) cu opriri pentru vizite la Palatul Golestan si  Muzeul bijuteriilor sau Turnul Televiziunii. Optional,Palatul Niyavaran sau timp liber in Marele Bazar.                                                          Cazare in Teheran.
ZIUA 13- Miercuri - Transfer la aeroport. Ora 5.35-decolare spre Doha. Sosire, ora 6.10. Ora 7.30 - decolare spre Otopeni. Sosire, ora 11.40.
PRET: 860 + 275 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxa de viza (inclusiv prelucrare acte), taxe aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                   Supliment single 365 €.Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.                                                                                              La inscriere se achita minim 400 €.    Grup minim 25 turisti.                                                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghid local in Iran; -  12 cazari in hoteluri de 3*** si 4**** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) ;  ·   10 mic dejun ; -  6 cine ; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; -  bilet de avion Bucuresti-Istanbul-Teheran / Teheran-Istanbul-Bucuresti.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.). Obs. - pe teritoriul Iranului ESTE INTERZISA introducerea sau consumul de bauturi alcoolice iar femeile trebuie sa poarte (in            permanenta, inclusiv in autocar) o tinuta decenta si sa aiba capul acoperit.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!