Descopera IRLANDA cu insotitor de grup in 6 zile


690 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit IRLANDA IRLANDA de NORD iulie august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


IRLANDA - IRLANDA de NORD  6 zile

 

DUBLIN,  Ring of Kerry, castelele Bunratty si Athlone, Rock of Cashel, Newgrange, Guinness Bier, Boyne, Killarney National Park, BELFAST

ZIUA 1 - Luni, ora 05  intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatiaDublin. Decolare, ora 07. Ora 09, sosire. Deplasare pentru vizita ATHLONE CASTEL (construit in sec. Xlll) si Cliff of Moher- faleza verticala (200m) si lunga de 8 km situata pe malul Atlanticului.                                     Cazare in Limerick.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare in peninsula Killarney, situata in sud - vestul Irlandei, la Oceanul Atlantic, pe RING OF KERRY - se parcurge cel mai frumos drum panoramic (lung de 170 km) din Europa ce inconjoara Killarney National Park (bogata vegetatie mediteraneana), unde se viziteaza  Muckross House (construit in stil Tudor in inima parcului in 1843) si cele 3 lacuri LADIES VIEW.                                                                                                           Cazare in Limerick.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita BUNRATTY CASTLE (sec. XV) - cea mai mare atractie turistica a Irlandei  (parc de folclor si traditii culturale irlandeze) si ROCK of CASHEL-m-tire fortareata din sec. Xll-Xlll, construita direct pe stanca.                                                                                                                                                        Cazare in Dublin.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la raul Boyne-oprire la locul  primei batalii (1 iulie 1690) dintre protestanti si catolici.Vizita (exterior) situl arheologic Newgrange-cea mai veche si vestita necropola megalitica din epoca bronzului. Deplasare in Irlanda de Nord. Tur (2 ore) Belfast cu ghid local, apoi popas (2 ore) in centru. Deplasare in Irlanda.                                                                                                                                                       Cazare in Dublin.

ZIUA 5 (mic dejun). Dublin - tur (3 ore) cu ghid local. Dupa tur se viziteaza Muzeul berii Guinness. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                   Cazare in Dublin.

ZIUA 6 - Sambata. Transfer la aeroport. Ora 10, decolare. Sosire Bucuresti -Aeroportul Otopeni, ora 15.40.

 

Pret: 495 + 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport/securitate/check- in,  transfer aeroport- hotel- aeroport si comision. 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 165 €.  

Grup minim 25 turisti.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €.

La inscriere se achita minim 300 €.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman + ghizi locali in Belfast si Dublin; - 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; - transport avion Bucuresti - Dublin - Bucuresti; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!