Descopera ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie cu insotitor de grup in 9 zile


840 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit ISRAEL EGIPT IORDANIA Marea Rosie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ISRAEL - EGIPT - IORDANIA - Marea Rosie   9 zile,

ISRAEL (Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada, Eilat)EGIPT (Muntele Sinai, Sfanta Ecaterina)IORDANIA (Petra, Amman, Muntele Nebo, Madaba, Aqaba)
ZIUA 1-Vineri, ora 07.45, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - birou CHECK IN EL AL pentru destinatia TEL AVIV. Ora 10.45 -decolare spre Israel. Sosire, ora 13.20 la Aeroport Ben Gurion din Tel Aviv - deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 2  (mic dejun). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nuntii (Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta). Deplasare la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor.                            Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 3 (mic dejun). In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-croaziera pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania. Nota-taxele(inclusiv comision) de rezervare si de trecere a frontierelor(Israel-Iordania si Iordania-Israel),in total=40 €, se achita in excursie. Deplasare  in zona Bet She`an (Decapolis-cele 10 orase, unde Isus a facut miracolele Matei 4:25, Marcu 5:20)-tur (2 ore) Amman (vechiul Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul.                                    Cina si cazare in Aman.
ZIUA 4  (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Tur Aqaba cu autocarul.                                                                                                                                         Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).
ZIUA 5  (mic dejun). Deplasare din Iordania in Israel. Turul statiunii Eilat de la Marea Rosie. Timp liber. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Deplasare din Israel in Egipt.                             Cina si cazare in Sfanta Ecaterina (Sinai).
ZIUA 6  (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Deplasare din Egipt in Israel.Timp liber in Eilat. Plaja si baie in mare.                                                                                                                Cina si cazare in Eilat (Marea Rosie).
ZIUA 7  (mic dejun). Timp liber. Ora 14-plecare din Eilat. Popas in Ein Bokek, la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar).                                                                                             Cina si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta.
ZIUA 8  (mic dejun). Excursie (optional- se achita in Israel, bilet de intrare si telecabina, in total aprox. 15 €) la Cetatea Massada-locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Deplasare cu autocarul la Ierihon (cel mai vechi oras din lume - 11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. In Bethleem (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-Biserica Nativitatii (cea mai veche din lume). Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim.                                                     Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 9  (mic dejun). Pelerinaj in Ierusalim pe MUNTELE MASLINILOR-vizita: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima-unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita Cetatea Ierusalim (are 4 cartiere:arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala)-DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre Zidul Plangerii, apoi se iese din cetate. Transfer la aeroport.Ora 21.30 - decolare. Sosire la ora 24.20 in Bucuresti - Otopeni.                                                                                                                   Cina in avion.
   PRET : 545 €+195 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 15 € (tur Ierusalim - ziua 8) + 15 € (croaziera pe Marea Galilei-ziua 3) + 25 € (excursia la Masada) + 35 € (excursia la acvariu-ziua 5) + 105 € (taxe  aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt. prestatorii din strainatate de servicii turistice).+100 (se achita obligatoriu la agentia din Romania pt: taxele de rezervare, viza si de trecere a frontierelor in Iordania si Egipt)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).                                                                     Supliment single 270 €.La inscriere se achita minim 300 €.                                                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.Grup minim 25 turisti.                                                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in: Israel, Egipt, Iordania si Bethleem ; -   8 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3***(camere, pt.2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus si aer conditionat);     -   o cina in avion ;  - transport cu autocar 2** cu aer conditionat ; -  bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Petra-aprox. 50 € si Masada aprox. 15 €).


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!