Descopera ITALIA cu insotitor de grup in 10 zile


450 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit ITALIA si SEJUR la Lido di Jesolo 10 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ITALIA circuit si SEJUR la Lido di Jesolo

  10 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in Marea Adriatica. VENETIA (Murano, Burano)-VERONA-MILANO-SAN MARINO-FLORENTA  VIENA-BUDAPESTA-Lacul Balaton-Pestera Postojna.  
ZIUA 1 ViNERI, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora-6.30 plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.        Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).                                   Cina si cazare in  Lido di Jesolo.
 ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8 Mic dejun, cina si cazare la hotel in Lido di Jesolo (40 km de VENETIA).Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune. ·            In ziua a 4-a deplasare cu autocarul la Punta Sabioni - plimbare cu vaporasul (aprox. 15 є) in laguna (Murano, Burano) si la VENEZIA : Canal Grande, Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor.·            In ziua a 5-a  excursie (mic dejun la pachet, plecare ora 6.30) de 1 zi la FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa- Croce (mormintele  lui  Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio si apoi in  San Marino (popas 2 ore). Intoarcere la Lido di Jesolo pe ruta  Comaccio.·            In ziua a 7-a  excursie de 1 zi. In  VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In Milano se viziteaza: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Excursiile din zilele: 4, 5, 7 si croaziera pe Dunare sunt incluse in pretul excursiei, fara vaporas in Venetia (aprox. 15 є) si biletele de intrare, costa in total 115 є(25+40+35+15) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.Optional - WATER PARK (se afla in Lido di Jesolo).
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la Postojna-vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subte-rane se parcurg pietonal si cu trenuletul).Deplasare pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).                                                                                                                  Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 DUMINICA,  (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, forma-litatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Preţ (include excursiile din zilele: 4, 5, 7 si croaziera pe Dunare, in valoare totala de 115 є): 450 pt: 1.06, 15.06.    480 pt: 13.07    495 pt:   24.08.    545 pt:   27.07. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 235 €.La inscriere se achita minim 150 €.                                                             Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 7 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Lido di Jesolo; -  2 cazari cu mic dejun in hotel 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!