Descopera Mexic cu Insotitor de grup in 14 zile


1835 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Mexic aprilie noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


MEXIC      14 zile

Peninsula Yukatan- Mexico City-Acapulco- Oaxaca-Mitla-Taxco-Canionul Sumidero    
ZIUA 1. Ora 4.50-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare,ora 6.50,sosire,ora 9.00 la Paris. Ora 12.15-decolare spre Mexic,sosire la ora 16.05 in Cancun.                                                                                                                       Cazare in Cancun.
ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber-sugestii: plaja,baie, Muzeul subacvatic, Isla Mujeres.                                                                                Cazare in Cancun.
ZIUA 3 (mic dejun).In Peninsula Yukatan-vizita Chichen Itza(supranumit taramul fagaduintei) : Piramida Kukulcan (templul sarpelui),Templul Razboinicilor si Piata celor 1000 de coloane. In Merida (orasul alb), vizita (exterior): Piata Centrala, Catedrala, Primaria.   Cazare in Merida.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Uxmal-vizita: Piramida Adivino (Piramida Magicianului), Palatul Guverna-torului si Piata CalugariteiCazare in Palenque.
ZIUA 5 (mic dejun). In Palenque se viziteaza : Piramida Inscriptiilor,Templul Crucii,Palatul si Templul Soarelui. Langa San Cristobal de Las Casas-vizita unul din satele indiene San Juan Chamula sau Zinacantan. Vizita Cascada Aqua Azur (Cascada Albastra). Cazare in Tuxla Gutierrez.
ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Canionul Sumidero(adanc de 1 km si lung de 14 km).                                                                                          Cazare in Mitla.
ZIUA 7 (mic dejun). In Mitla (fosta capitala azteca) se viziteaza Edificiul Coloanelor si Copacul Tule (peste 2000 de ani si trunchi cu diametrul de 12 m-cel mai mare din lume). Langa Oaxaca - vizita zona arheologica Monte Alban (Muntele Alb) : Mormantul nr. 7, Observatorul si Pietrele Dansatorilor.In Oaxaca vizita Catedrala si Biserica Santo Domingo, apoi popas o ora.    Cazare in Pinotepa Nacional.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare (260 km) la Acapulco-tur (2 ore) cu ghid local. Timp liber.    Cazare in Acapulco.
ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber .Ora 14-plecare din Acapulco.    Cazare in Taxco.
ZIUA 10 (mic dejun).In Taxco (celebru centru al argintului)-shopping.Ora 10-plecare la Cholula (langa Puebla)-vizita cea mai mare piramida din Mexic (65 m=inaltime, 400 m=baza).       Cazare in Mexico City.
ZIUA 11 (mic dejun). Tur (4 ore) cu ghid local, apoi vizita Muzeul de Antropologie. Timp liber. Cazare in Mexico City.
ZIUA 12 (mic dejun). Langa Ciudad de Mexico-vizita: Basilica Fecioarei de Guadalupe (cel mai adulat chip bicericesc din America Latina), Teotihuacan (locul unde muritorii devin zei) - piramidele Soarelui si Lunii, apoi Xochimilco-Venetia Mexicului.Deplasare la Mexico City.Timp liber. Cazare in Mexico City.
ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber.Transfer la aeroport. Decolare la  ora 19.30  spre Paris.
ZIUA 14. Sosire la ora 13.25. Decolare din Paris la ora 18.20, sosire la Otopeni la ora 22.15.                                                                                       
Pret: 1240 + 595 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b): a) taxele de  aeroport / securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport ; b) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).            La inscriere se achita minim  800 є.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 170 є.  Supliment single 330 є. Grup minim 25 turisti.                                                                                            
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


    Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac începand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                
Asigurarea medicala e obligatorie.
 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali; bilet avion Bucuresti-Cancun / Mexico City-Bucuresti; - 11 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere,pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11'15 vor fi nominalizate); transport cu autocar /minibus 2 * cu aer conditionat.
Tariful nu include:

taxa de iesire din Mexic (aprox 25 $, se achita la aeroport); ● biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 04 Mai 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!