Descopera Mexic cu Insotitor de grup in 19 zile


2335 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Mexic aprilie - noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


MEXIC - GUATEMALA-BELIZE-HONDURAS      19  zile

ZIUA 1. Ora 4.50-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 6.50, sosire, ora 9.00 la Paris. Ora 12.15-decolare spre Mexic, sosire la ora 16.05 in  Cancun. Cazare in Cancun.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber . Vizita statiunea Cancun.Optional Muzeul subacvatic.                          Cazare in Cancun.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare in Peninsula Yukatan - vizita Chichen Itza (supranumit taramul fagaduintei): Piramida Kukulcan(templul sarpelui), Templul Razboinicilor si Piata celor 1000 de coloane. In Merida (orasul alb), vizita (exterior): Piata Centrala, Catedrala,Primaria.                                                                                       Cazare in Merida.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Uxmal-vizita: Piramida Adivino (Piramida Magicianului), Palatul Guverna-torului si Piata Calugaritei.                                                                                                           Cazare in  Chetumal (Mexic).
ZIUA 5 (mic dejun).  Deplasare in Belize City-tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Trecerea frontierei in Guatemala.                                                                                                                     Cazare in  Flores (Guatemala).

ZIUA 6 (mic dejun).Langa Flores-vizita Tikal (cel mai important complex mayas de temple).

 

Cazare in Rio Dulce (Guatemala).

ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare la Quirigua-vizita cele mai mari" stele " din lumea mayasa,aranjate in cerc in jurul pietei centrale.Trecerea frontierei in Honduras.                                                                        Cazare in  Copan (Honduras).

ZIUA 8  (mic dejun).Vizita situl arheologic mayas Copan(aici se afla cel mai lung text cunoscut din civilizatia mayasa). Trecerea frontierei in Guatemala.In Guatemala City-tur (2 ore) cu ghid local,apoi popas(90 min). Deplasare la Panajachel (popas o ora)-situat pe malul laculului (situat intre 3 vulcani) Atitlan("cel mai frumos lac de pe pamant " cum spunea scriitorul Aldous Huxley).                                                                                               Cazare in Quetzaltenango (Guatemala).
ZIUA 9 (mic dejun). Trecerea frontierei in Mexic.                                                             Cazare in Palenque (Mexic).
ZIUA 10 (mic dejun).In Palenque se viziteaza: Piramida Inscriptiilor,Templul Crucii,Palatul si Templul Soarelui. Langa San Cristobal de Las Casas-vizita unul din satele indiene San Juan Chamula sau Zinacantan. Vizita Cascada Aqua Azur (Cascada Albastra).                                                                                                      Cazare in Tuxla Gutierrez.
ZIUA 11 (mic dejun). Vizita Canionul Sumidero(adanc de 1 km si lung de 14 km).                              Cazare in Oaxaca.
ZIUA 12 (mic dejun). In Mitla (fosta capitala azteca) se viziteaza Edificiul Coloanelor si Copacul Tule (peste 2000 de ani si trunchi cu diametrul de 12 m-cel mai mare din lume). Langa Oaxaca - vizita zona arheologica Monte Alban (Muntele Alb) : Mormantul nr. 7, Observatorul si Pietrele Dansatorilor.In Oaxaca vizita Catedrala si Biserica Santo Domingo, apoi popas o ora.                                                                                                                                       Cazare in Oaxaca.
ZIUA 13 (mic dejun). Plecare din Oaxaca.                                                                                       Cazare in Acapulco.
ZIUA 14 (mic dejun). Tur (2 ore) Acapulco cu ghid local. Timp liber.                                                Cazare in Acapulco.
ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare la Taxco (celebru centru al argintului)-shopping.                                   Cazare in Puebla.
ZIUA 16 (mic dejun). La Cholula (langa Puebla)-vizita cea mai mare piramida din Mexic (65 m=inaltime, 400 m=baza). Deplasare la Mexico City-tur (4 ore) cu ghid local.                                                                     Cazare in Mexico City.
ZIUA 17 (mic dejun). Langa Mexico City -vizita: Basilica Fecioarei de Guadalupe (cel mai adulat chip bicericesc din America Latina), Teotihuacan (locul unde muritorii devin zei) - piramidele Soarelui si Lunii, apoi Xochimilco-Venetia Mexicului.Deplasare la Mexico City.Timp liber.                                                                            Cazare in Mexico City.
ZIUA 18 (mic dejun). Timp liber, optional vizita Muzeul de Antropologie. Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.35 spre Paris.
ZIUA 19. Sosire la ora 13.25. Decolare din Paris la ora 18.10, sosire la Otopeni la ora 22.
Pret: 1490 € + 845 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-c): a) taxele de  aeroport / securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport ; b) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;  c) taxele de trecere a frontierei si  de iesire din tari. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x ).                                                                                    La inscriere se achita minim  1000 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 200 є.                                                                                                             Supliment single 410 є. Grup minim 15 turisti.                                                               
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


    Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac începand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                  Asigurarea medicala e obligatorie.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicalӑ e obligatorie.


Tariful include:

-servicii ghid roman si ghizi locali; -bilet avion Bucuresti-Cancun / Mexico City-Bucuresti; - 17 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le -descriem ca avand camere,pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus); - transport cu autocar /minibus 2 * cu aer conditionat.
Tariful nu include:

biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 04 Mai 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!