Descopera Myanmar Thailanda cu Insotitor de grup in 15 zile


2985 euro/pers/sejur Rezerva acum
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Myanmar Thailanda de nord octombrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Myanmar-Thailanda de nord   15 zile

     
ZIUA 1-sambata, zbor spre Bangkok. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.      
ZIUA 2 (mic dejun).Sosire in Thailanda (in traducere tara oamenilor liberi) la Bangkok.                          Cazare in  Bangkok.
ZIUA 3 (mic dejun). Zbor la Chiang Rai-vizita Templul Alb (Wat Rong Khun). Deplasare spre Triunghiul de Aur (zona de la confluenta raurilor Mekong si Ruak unde se intalnesc frontierele a 3 tari:  Myanmar, Laos si Thailanda-in traducere tara oamenilor liberi). Optional, plimbare cu barca pe fluviul Mekong. Vizita oraselul Mae Sai-cel mai nordic punct la Thailandei. In zona Mae Salong-vizita un sat renumit datorita femeilor girafa ( au gaturile lungi, in jurul carora poarta coliere tip inel), sat ce apartine triburilor aborigene Akha (originare din Tibet si Yao).                                                           Cazare in  Chiang Rai .
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (cu popas in Mae Ka Chan-renumit datorita izvoarelor cu apa tamaduitoare) la Chiang Mai (Trandafirul Nordului) - vizita templul (urcare 309 trepte sau, optional, cu funicularul) Wat Prathat Doi Suthepo (cel mai sacru din Thailanda de Nord) din cadrul complexul religios Wat Doi Suthep.                                       Cazare in Chiang Mai.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita ferma de orhidee si un centru de dresaj al elefantilor.Langa Chiang Mai, la Sankampaen centru de artizanat (obiecte din: matase, pietre pretioase, lemn tropical-tec, hartie, etc.).                          Optional, cina traditionala Khantoke (muzica si dansuri ale triburilor locale).                Cazare in Chiang Mai.
ZIUA 6 (mic dejun). Zbor la Bangkok, apoi la Yangon  in Myanmar (Birmania).                                       Cazare in Yangon.
ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare (180 km) la Kyaikhtiyo-sanctuar pe o stanca aurita, aflat la 1100 m pe muchia unei prapastii, tinuta "de un fir de par" al lui Buddha. In drum vizita Nyang Bin Nhat, unul dintre cele mai sacre locuri de pelerinaj din Mianmar. Se ajunge la tabara montana Kinpunsakan,apoi cu transport auto local la Ratherdaung de unde se continua pe jos sau(contra cost) cu lectica localnicilor.                                                                                             Cazare in zona Kyaikhtiyo.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Bago (vizita pagodele Shwe Mawdaw si Kyaukpun), apoi la Yangon(capitala pana in 2005)-vizita: pagoda Shwedagon (atractia turistica nr. 1 a tarii), Cartierul Chinezesc,P-ta Scott si la pagoda Sule Statuia Buddha Culcat.                   Optional, cina cu show traditional pe restaurant plutitor.                                        Cazare in Yangon.
ZIUA 9 (mic dejun).Zbor la Heho.In zona-vizita: Manastirea Nga Phe Kuang, Pagoda Phaung Daw Oo (in Nam Pa), o tesatorie de matase si de fire din lotus (in Inn Paw Khone), apoi croaziera pe lacul Inle (se vad casele pe picioroange).                  Cazare in Heho.
ZIUA 10 (mic dejun). In Heho - vizita Piata Plutitoare, apoi deplasare pentru vizita Pesterile Pindaya (in interior se afla peste 8000 de figuri ale lui Buddha din: alabastru, lemn de tec, marmura, argila sau ciment).Deplasare pe ruta Ywangan-Kyankse.                                                                                                                                            Cazare in Mandalay.
ZIUA 11 (mic dejun).Vizita in Mandalay:Pagoda Mahamuni,Manas-tirea Shwe Kyaung (Palatul de Aur)-se admira splendidele sculpturi in lemn si Pagoda Kuthodaw(aici e cea mare carte cioplita in piatra despre scrierile sacre ale budismului). Langa Mandalay-vizita,in Mingun: pagoda unde se pastreaza amprenta in marmura a piciorului lui Buddha, uriasul clopot de 90 tone si pagoda Myatheindan,iar in Sagaing pagoda Khaungmudaw si un atelier de prelucrare a argintului.            Cazare in Mandalay.
ZIUA 12 (mic dejun).Deplasare (aprox.200 km) la Bagan-popas la complexul cu 4400 de temple,dintre care se viziteaza: Ananda Patho,Ananda Okkyaung,Htilominlo,Nanphaya si Pagoda Mingalazedi. Nota-optional, in Bagan sau Mandalay -croaziera pe fluviul  Ayeyarwaddy.                                               Cazare in Bagan.
ZIUA 13 (mic dejun).Optional, excursie (50 km de Bagan) la Muntele Popa (vizita m-tirea si complexul de temple, unde se ajunge urcand 777 trepte). Zbor din Bagan la Yangon.                                                                               Cazare in Yangon.
ZIUA 14 (mic dejun). Decolare din Yangon la Bangkok, apoi spre Romania.    
ZIUA 15 - sambata, sosire Otopeni.
Pret: 1745 + 1240(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b): a) ghizi locali (tot timpul) si bacsis  pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;     b) bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.                                                                                                                                                                                                                                

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                         

 La inscriere se achita minim  1000 є.                               Supliment single 415 є.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.    Grup minim 15 turisti.  
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
  PRETUL INCLUDE: ·  servicii ghid roman;                   12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;  ·  bilet avion Bucuresti-Bangkok / Bangkok -Bucuresti;            ·  transport cu autocar / minibus 2** (cu aer conditionat) corespunzator numarului de turisti.  
Pretul nu include:
·  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;  ·  taxa de iesire din  Myanmar + taxa de viza si de procesare acte (trebuie 2 foto color 4cm X 6 cm), in total, aprox. 70 usd - plata in Myanmar; ·  taxa (aprox. 30 usd /intrare) de viza(2 intrari) pentru Thailanda (trebuie 2 foto color 4cm X 6 cm) - plata in Bangkok.
 Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.      Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!