Descopera NOUA ZEELANDA AUSTRALIA cu Insotitor de grup in 16 zile


5975 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit NOUA ZEELANDA AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


NOUA ZEELANDA - AUSTRALIA  16 zile

     
ZIUA 1-vineri, ora 10-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul-check in AIR QATAR pentru destinatia DOHA. Decolare, ora 12.15, sosire, ora 17.55 la Doha.
ZIUA 2 (mic dejun).Ora 00.50,decolare spre Singapore. Sosire la ora 13.20 in Singapore-tur (3 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Decolare (duminica) din Singapore spre Darwin, apoi spre Cairns.                   Cazare in Cairns (Australia).
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare cu cataramanul la Marea Bariera de Corali pentru a vedea: pestii, coralii si alte vietuitoare marine.Posibilitate de scufundari.                                                                                                                     Cazare in Cairns.
ZIUA 5 (mic dejun).Optional,excursie cu telefericul,pe deasupra padurii tropicale,la Kuranda, apoi se viziteaza parcul aborigen Tjapukai (posibilitate de  show cu dansuri aborigene). Decolare din Cairns spre Birsbane.                             Cazare in Birsbane.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (2 ore) Birsbane cu ghid local, apoi popas (90 min) in centru. Deplasare la Gold Coast (popas o ora in centru).                                                                                                                        Cazare in zona Grafton-Coffs Harbour.
ZIUA 7 (mic dejun).  Deplasare pe ruta Coffs Harbour - Port Macquerie - New Castle (popas o ora). Tur (2 ore) by night Sydney (cu ghid local).                                                                                                                                   Cazare in Sydney.
ZIUA 8 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Sydney cu ghid local. Timp liber.Ora 16-deplasare (300 km) pe ruta Bowral-Goulburn.                                                                                                                                                    Cazare in Canberra.
ZIUA 9 (mic dejun). In Canberra se viziteaza (exterior) Catedrala si Primaria, apoi popas in centru. Ora 10.30-deplasare (690 km) pe ruta Albury-Wangaratta.                                                                                            Cazare in Melbourne (Australia).
ZIUA 10 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Melbourne cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Ora 18.35-decolare din Melbourne spre Christchurch.          Cazare in Christchurch (Noua Zeelanda).
ZIUA 11 (mic dejun). Tur (2 ore) Christchurch cu ghid local, apoi popas (2 ore) in centru. Deplasare prin Arthur's Pass. Nota: in zilele 11 si 12 vor fi 2 cazari in acelasi hotel.                                                                      Cazare in zona Greymouth- Hokitika.
ZIUA 12 (mic dejun).Deplasare pe langa lacul Mapourika.Vizita ghetarul Franz Iosef.    Cazare in zona Greymouth- Hokitika.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare pe ruta Greymouth-Richmount-Nelson. Traversare cu ferry-boat-ul din Picton in Wellington. Tur (2 ore),seara, Wellington cu ghid local (include si popas in centru).                                                                Cazare in Wellington.
ZIUA 14-joi (mic dejun). Deplasare pe ruta Taihape-Lacul Taupo. In zona Rotorua, la Wakarewarewa Thermal Village,se viziteaza gheizerele. Seara, optional, show maori (cultura polineziana).                              Cazare in Rotorua (Noua Zeelanda).
ZIUA 15-vineri (mic dejun-la pachet).Ora 6-deplasare spre pesterile Waitomo Glow Worms (unde sunt milioane de licurici). Deplasare la Auckland-tur (2 ore) cu ghid local,apoi timp liber(in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in).Ora 18.50-decolare din Auckland.Sosire la 20.45 in Melbourne. Ora 23.55-decolare din Melbourne spre Doha. 
ZIUA 16-sambata, sosire la ora 6.20. Ora 8.25-decolare din Doha, sosire in Otopeni la ora 12.30.                                     
Pret: 3985 + 1990 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-c): a)      ghizii locali, taxa de viza (Australia) si taxele de frontiere; b) biletele de avion (Melbourne-Christchurch/Auckland-Melbourne);  c) taxele de aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                   Supliment single 690 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 200 є. Grup minim 20 turisti.                                                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE:  · servicii ghid roman;  13 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*(camere, pt 2 persoane, cu : aer conditionat, TV si grup sanitar propriu cu dus); · bilet avion Bucuresti-Doha-Singapore / Melbourne-Doha-Bucuresti;  · transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat. Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.
   Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!