295 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Circuit Paste 2017 Paris
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Paste 2017 Paris tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


7 zile PARIS-Valea Loirei-Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta

 

 

ZIUA 1-ora 06 - prezentarea la imbarcare,Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

 

 

 

ZIUA 2 (mic dejun). . TurVienacu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii,Traversarea Dunarii,Roata mare din Pratersiringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea), apoi popas 1 ora. Deplasare pe autostrada pe ruta  Viena-Munchen.In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Deplasare pe autostrada pe ruta  Munchen-Paris. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

 

 

 

ZIUA 3Vizita Versailles. Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde cu oprireinCartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor).Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift) - urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasuluisi croaziera pe Sena.                                                                                                                            Cazare in Paris.

 

 

 

ZIUA 4 (mic dejun).Optional (40€ - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50€- daca se achita in Franta),excursie cu autocarul(grup minim  25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza, plata la intrare, 3 castele: Blois, AmboisesiChenanceaux).Cazare in Paris.

 

 

 

ZIUA 5 (mic dejun).Se viziteaza :Catedrala Notre Damme, Domul Invalizilor,Turnul Eiffel, MuzeulLouvre.Timp liber-shopping. Ora 21.30 - tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde), apoideplasare pe rutaParis-Munchen-Salzburg. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

 

 

 

ZIUA 6 Popas(2 ore) inSalzburgundese viziteazaGradinile Mirabell si Casa natala MOZART. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                                                                                                Cazare in Budapesta.

 

 

 

ZIUA 7-(mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

 

 

 

 

PRET: 260€+35€ (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru pachet turistic

 

 in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in TurnulMontparnasse).

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 100 €.

 

La inscriere se achita minim 150 €.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

 

Grup minim 25 turisti.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

 

 

Obs.- persoanele care se inscriusingure si pentru care agentia nu gaseste un partener nuvor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.Asigurarea medicala e obligatorie.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Tariful include:

servicii ghid roman ; transport (fara ziua 5) cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; 4 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*si 2*(camere, pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!