290 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Paste 2018 Kusadasi ISTANBUL tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


PASTE       Kusadasi-ISTANBUL  8 zile (6-13.04)

  Colonia antica Efes, Casa Fecioarei Maria, Mormantul Sf. Ioan, Templul zeitei Artemis,   Pamukkale, Colonia antica Milet 
ZIUA 1    ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-Traversarea Bulgariei-Turcia.                                                                                                                  Cazare in zona Kesan-Canakkale.
ZIUA 2  (mic dejun). Traversarea Stramtorii Dardanele cu ferry boat-ul la Canakkale. Se viziteaza Colonia antica Troia. Deplasare la Kusadasi. Excursie (A) la Colonia Antica Efes si Templul Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale  lumii antice). Seara participare la Slujba de Inviere la Casa Fecioarei Maria. Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber in Kusadasi.                                                                  Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional vizita Mormantul Sf. Ioan si cetatea greceasca Milet.Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Sugestii : plaja si baie in mare, croaziera pe mare sau excursie la Insula Samos (Grecia).                                                                                                                  Cina si cazare Kusadasi.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (B) la Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare prin Podisul Anatoliei pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul-tur by night (se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).                                             Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pietonala pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                                                                            Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 - (mic dejun) Plecare din Istanbul, popas in Edirne (vizita-Moscheea Selimiye). Traver- sarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 255 € (include excursiile A si B din zilele 2 si 6 in valoare de 50 €) plus 35 € (se achita              obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 5), tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.   Excursiile din zilele 2 si 6 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 50 є (20+30) si          sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale.  

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                            Supliment single 120 €.

La inscriere se achita minim 150 €.                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

excursiile A si B ; -servicii ghid roman; -transport cu autocar 2* cu aer conditionat, -parcari si taxe (stradale, ferry-boat si poduri); -4 cazari cu demipensiune la hotel 4* in Kusadasi si 3 cazari (tranzit) cu mic dejun la hotel 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea. In Turcia se achita 5 euro/persoana pentru ghidul turc escort.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!