Descopera PORTUGALIA cu insotitor de grup in 7 zile


685 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Circuit PORTUGALIA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit PORTUGALIA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


PORTUGALIA         7 zile,

 

din care in 4 se poate face plaja si baie in ocean.

Lisabona-Porto-Fatima-Estoril

Cascais-Cabo da Roca-Sintra
ZIUA 1-Sambata, ora 17.30, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pentru destinatia Lisabona. Decolare la ora 19.30, sosire la ora 22.10 in Lisabona. Transfer la hotel. Cazare in Lisabona.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Fatima - vizita (90 min) sanctuarul dedicat Fecioarei Maria. Deplasare la Porto-cazare (aprox. ora 16). Timp liber. Posibilitate de plaja si baie in ocean.                  Cazare in Porto.
ZIUA 3 (mic dejun). Intre orele 9-12, tur Porto cu ghid local, apoi turistii vor fi transferati cu autocarul la hotel, la plaja sau in centrul orasului (obs. - ghidul roman va insoti turistii care raman in centrul orasului). La ora 19.30 - autocarul va reveni pentru deplasarea turistilor din centrul orasului sau de la plaja la hotel. Cazare in Porto.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare  la Sintra (vizita Castelul Regal Pena) si la Cabo da Roca - cel mai vestic punct european, apoi popas (cate 30 min) in statiunile Cascais si Estoril. Tur (3 ore) Lisabona cu ghid local.                                                                                                                                           Cazare in Lisabona.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber in Lisabona. Plaja si baie.                                                               Optional, seara portugheza.                                Cazare in Lisabona.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Transfer la aeroport. Decolare din Lisabona, ora 22.10.
ZIUA 7 - Vineri. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni la ora 5.10.
Pret: 490 €+195 (se achita la obligatoriu la agentia din Romania) pentru: taxe aeroport/securitate,                                                                                                       transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.  Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                         Supliment single 145 €. La inscriere se achita minim 250 €.                                   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 15 turisti.                  Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   PRETUL INCLUDE :   ●  servicii ghid roman + ghizi locali in Lisabona si Porto; ·      transport avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti; ·    5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; ·    transport (fara zilele 5 si 6) cu autocar 2** cu aer conditionat. Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea. 
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.       Asigurarea medicala e obligatorie.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor,etc.    


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!