Descopera Viena Bratislava PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA cu insotitor de grup in 9 zile


340 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit PRAGA DRESDA VIENA BRATISLAVA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


9 zile    PRAGA-Castelul Konopiste-KARLOVY VARY      Pestera Punkva-DRESDA-VIENA-bRNO-bRATISLAVA

Defileul (Wachau) si Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)     Optional, 4 CINE = 24 € (plata in Praga).  
ZIUA 1  - Sambata (ora 06) -prezentarea la imbarcare,Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou -Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti -Sibiu-Arad-Ungaria.                                    Cazare in zona Budapesta-Szentendre.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Brno (popas 30 min). Deplasare pentru vizita pestera Punkva.                                  Cazare in Praga.
ZIUA 3  (mic dejun).Tur Praga-deplasare cu autocarul la Castelul Praga (Hradul), apoi pietonal : Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Cartierul Mala Strana, traversare Podul Carol, Orasul Vechi (Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti), cartierul evreiesc din Praga siVaclavske Namestie (zona magazinelor de lux).Timp liber.Croaziera pe Vltava. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie), seara pragheza cu cina (cu bauturi) si program artistic.                                                                                                                                                                            Cazare in Praga.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (150 km) la Dresda. Popas (2 ore) pentru vizita Castelul Zwinger si centrul orasului, apoi deplasare(155 km) la Karlovy Vary (popas 2 ore) - perla statiunilor cehe.                                                                                             Cazare in Praga.
ZIUA 5  (mic dejun) Excursie (70 Km) de ½ zi la Castelul Karlstein. Timp liber in Praga. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Praga.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min.).  Deplasare la Viena - tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre).  Optional (30 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 € - daca se achita in excursie), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul.                                                                                                                                                                                   Cazare in Viena.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Defileul Dunarii(zona Wachau) cu popas in Durnstein. Excursie la Manastirea Melk. Dupa amiaza,  timp liber in Ringul Vienez: Piata Maria Tereza, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor, Parcul Prater.                                                                                                                                            Cazare in Viena.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Deplasare la Bratislava-se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior-fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama-Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica-locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo).Deplasare la Budapesta - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include: vaporas,  ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.
ZIUA 9 - Duminica (mic dejun).Deplasare pe ruta Ungaria-Arad-Deva-Sibiu-V. Oltului-Pitesti. Sosire (in conditii normale de:vreme, trafic,formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou -Muzeul CFR).
Pret : 220 € + 120 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croazierele pe Viltava(Praga) si Dunare (Budapesta) + excursiile (fara biletele de intrare) la: Pestera Punkva, Manastirea Melk, Defileul  Dunarii(Austria), Cotul Dunarii, Dresda, Karlovi Vary, castelele Konopiste si Karlstein. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                    Supliment single 150 є. La inscriere se achita minim 150 є.                                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 є. Grup minim 25 turisti.                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inainte de plecare. PRETUL INCLUDE :
   Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.
Hotel PRAMEN 3*** - situat in  Praga. Camere, pentru 2 persoane, cu: TV, minifrigider si grup sanitar propriu cu dus. Restaurant si bar. Mic dejun - bufet suedez. Conexiune Wi-Fi in lobby.www.hotel-pramen.cz/ubytovani
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu 03.05.'15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicala e obligatorie.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. 

Tariful include:

servicii ghid roman; - 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!