Descopera Rusia cu insotitor de grup in 7 zile


890 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Circuit Rusia 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Rusia 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


RUSIA   7 zile

SANKT  PETERSBURG - MOSCOVA

 

ZIUA 1 .  Ora 12întalnire cu ghidul la Aeroportul OTOPENI - check in Aeroflot pentru destinatia Moscova. Decolare la ora 14.10, sosire la Moscova,ora 17.10. Ora 19.45 decolare. Sosire in Sankt Petersburg, ora 21.10.Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Peterhof-vizita Palatul de Vara si Gradinile Petrodvoret. In Sankt Petersburg-vizita Palatul de iarna(Muzeul Ermitaj). Tur (4 ore) cu oprire la Catedrala Sf. Isaac. Croaziera pe Neva.Cazare in Sankt Petersburg.

ZIUA 3 (mic dejun). Timp liber. Vizita complex comercial. Cumparaturi.                              Cazare in Sankt Petersburg.

ZIUA 4(mic dejun). Langa Sankt Petersburg-vizita Tarskoe Selo(satul tarilor si Palatul Ecaterinei a II a). Transfer la aeroport. Ora 16.25, decolare spre Moscova, zbor de 75 min.. Transfer la hotel.                              Cazare in Moscova.
ZIUA 5 (mic dejun).Tur (4 ore)Moscova cu oprire pt vizita Panorama Borodino, apoi se viziteaza : Galeria Tretiakovskaya, Muzeul Puskin,Catedrala Mantuitorului si o statie de metrou cu vitralii si statui. Ora  19 - deplasare cu autocarul la hotel. Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 €- daca se achita in excursie), show national rusesc (include transport autocar si bilet intrare).     Cazare in Moscova.

ZIUA 6 (mic dejun). Vizita Muzeul Kremlin.Timp liber.Vizita complex comercial. Cumparaturi. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                             Cazare in Moscova.

ZIUA 7, mic dejun. Transfer la aeroport. Ora 9.55,decolare din Moscova. Sosire în Bucuresti, Aeroportul Otopeni la ora 13.10.
Pret:  595   plus  295 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
                                   biletele de intrare la obiectivele turistice (Ermitaj, Kremlin),                                         prelucrarea actelor (inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei, croaziera pe Neva, taxa de                                         aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si ghizi locali tot timpul (fara ziua 3). 
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                         Supliment single 240 €.
La inscriere se achita minim 300 €.                                                                                               Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

6 cazari cu mic dejun in hoteluri 3 *; -  transport  avion Bucuresti Moscova Sankt Petersburg / Sankt Petersburg Moscova Bucuresti ; -     transport (fara ziua 3) cu autocar 2* cu aer conditionat;   servicii ghid roman si ghizi locali.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee,parcuri, asezaminte de cult, metrou,etc.).


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!