Descopera SARDINIA-CORSICA-SICILIA cu insotitor de grup in 11 zile


865 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SARDINIA-CORSICA-SICILIA (Catania, Palermo, Montreale, Taormina, Siracusa, Agrigento, Vulcanul Etna)- Malta           11 zile   

 
ZIUA 1 - Luni, intalnire la ora 5 cu ghidul la Aeroportul Otopeni la check in Blue Air pentru destinatia Catania.  Decolare la ora 7. Sosire in Catania ora 8. Plimbare in Taormina pe Corso - Umberto  si vizita Amfiteatrul grec. Vizita si popas (90 min) in Catania.                                                                                                                                         Cazare in Sicilia.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita celor 4 cratere. La Siracusa se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec)                        Cazare in Sicilia.
ZIUA 3 Miercuri, mic dejun. Optional, croaziera in Insula Malta (135 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include: taxe portuare, transport autocar (hotel- vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.                                                                                                                Cazare in Sicilia.
ZIUA 4 (mic dejun). Plaja si baie in mare.                                                                                                    Cazare in Sicilia.
ZIUA 5 (mic dejun). Plaja si baie in mare.                                                                                                    Cazare in Sicilia.
ZIUA 6 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Deplasare la  Agrigento - vizita Valea Templelor.            Cazare in Palermo.
ZIUA 7 (mic dejun). La 10 Km de Palermo in Montreale se viziteaza Catedrala.Tur Palermo cu autocarul si ghid ocal pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell'Amiraglio. Timp liber in PalermoOra 19-traversarea marii (noaptea) de la Palermo la Cagliari.    Cazare pe vapor.
ZIUA 8 Ora 6.30 - sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Deplasare din Cagliari la Barumini - se viziteaza monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Cazare in zona Palau - Santa Tereza (Sardinia).
ZIUA 9  (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boatul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio-vizita Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-vizita centrul orasului.               Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber. Ora 13.30-deplasare (4 ore)cu vaporul in Livorno.                   Cazare in zona Livorno-Pisa.
ZIUA 11 - Joi (mic dejun). Vizita  TURNUL din PISA.   Transfer la aeroport. Ora 18.55-decolare din Florenta, sosire la ora 21.55 la Aeroportul Otopeni.
Pret: 690 €+175 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :taxe aeroport/securitate/check-                                                                        in/traversari cu vaporul, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).            Supliment single (inclusiv pe vapor)  340 є.                                               Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers. La inscriere se achita minim 300 є.                                                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 є. Grup minim 25 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.  PRETUL INCLUDE :     ●             servicii ghid roman ;     ●                      bilet avion Bucuresti - Catania / Florenta - Bucuresti; ·         transport cu autocar 2** cu aer conditionat ; ●             9 cazari cu mic dejun la hoteluri de  3*** ; ·        1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi). ·        1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg. Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult,etc.)si nici ghizii pt acestea. Obs. - in cazul ca nu se poate asigura cabina, pe vapor, pentru 2 persoane se va restitui de ghid suma de 50 є.
  Hotel IDEA CATANIA OGNINA 3***-  situat in Catania. Camere, pentru 2 persoane, cu : aer conditionat, TV, balcon, mini-frigider,telefon si grup sanitar propriu cu dus. Optional (plata la hotel) Wi-Fi.                                                   http://www.booking.com/hotel/it/jollyhotelcatania.html
Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                          Obs - vezi si notele 1-15, 17, 18, 23-24 si 30.     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la  excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!