Descopera SARDINIA-CORSICA-SICILIA cu insotitor de grup in 11 zile


865 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit SARDINIA-CORSICA-SICILIA august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SARDINIA-CORSICA-SICILIA (Catania, Palermo, Montreale, Taormina, Siracusa, Agrigento, Vulcanul Etna)- Malta           11 zile

   
ZIUA 1 - Luni, intalnire la ora 5 cu ghidul la Aeroportul Otopeni la check in Blue Air pentru destinatia Catania.  Decolare la ora 7. Sosire in Catania ora 8. Plimbare in Taormina pe Corso - Umberto  si vizita Amfiteatrul grec. Vizita si popas (90 min) in Catania.                                                                                                                                         Cazare in Sicilia.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita celor 4 cratere. La Siracusa se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec)                        Cazare in Sicilia.
ZIUA 3 Miercuri, mic dejun. Optional, croaziera in Insula Malta (135 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include: taxe portuare, transport autocar (hotel- vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.                                                                                                                Cazare in Sicilia.
ZIUA 4 (mic dejun). Plaja si baie in mare.                                                                                                    Cazare in Sicilia.
ZIUA 5 (mic dejun). Plaja si baie in mare.                                                                                                    Cazare in Sicilia.
ZIUA 6 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Deplasare la  Agrigento - vizita Valea Templelor.            Cazare in Palermo.
ZIUA 7 (mic dejun). La 10 Km de Palermo in Montreale se viziteaza Catedrala.Tur Palermo cu autocarul si ghid ocal pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell'Amiraglio. Timp liber in PalermoOra 19-traversarea marii (noaptea) de la Palermo la Cagliari.    Cazare pe vapor.
ZIUA 8 Ora 6.30 - sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Deplasare din Cagliari la Barumini - se viziteaza monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Cazare in zona Palau - Santa Tereza (Sardinia).
ZIUA 9  (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boatul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio-vizita Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-vizita centrul orasului.               Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber. Ora 13.30-deplasare (4 ore)cu vaporul in Livorno.                   Cazare in zona Livorno-Pisa.
ZIUA 11 - Joi (mic dejun). Vizita  TURNUL din PISA.   Transfer la aeroport. Ora 18.55-decolare din Florenta, sosire la ora 21.55 la Aeroportul Otopeni.
Pret: 690 €+175 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :taxe aeroport/securitate/check-                                                                       in/traversari cu vaporul, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).           Supliment single (inclusiv pe vapor)  340 є.                                               Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers.La inscriere se achita minim 300 є.                                                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 є.Grup minim 25 turisti.                                          
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ;     -      bilet avion Bucuresti Catania / Florenta Bucuresti; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat ;             9 cazari cu mic dejun la hoteluri de  3*** ; - 1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi). -  1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult,etc.)si nici ghizii pt acestea. Obs. – in cazul ca nu se poate asigura cabina, pe vapor, pentru 2 persoane se va restitui de ghid suma de 50 є.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!