Descopera SCOTIA cu insotitor de grup in 11 zile


1075 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Circuit SCOTIA august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit SCOTIA august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SCOTIA(Glasgow,Edinburg,Scone Palace,nordul extrem al Scotiei, Loch Ness)

ANGLIA(Londra, Windsor, Warwick, Chester, Oxford, York,Liverpool,Newcastle,Cambridge)TARA GALILOR   11 zile

 

 
ZIUA 1-Ora 6.30-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare, ora 8.25. Ora 9.50 sosire la Londra. Excursie la Castelul Windsor. Deplasare la CAMBRIDGE - vizita Colegiile.Cazare in zona York.
ZIUA 2 (mic dejun). In YORK se viziteaza York MINSTER (cea mai mare catedrala gotica din nordul Europei). Popas (o ora ) in Newcastle.                                                                                                                Cazare in zona Edinburgh.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la 5 Km de Perth unde se viziteaza SCONE PALACE (locul unde se incoronau regii Scotiei). Tur (3 ore) Edinburgh cu ghid local, se viziteaza : Castelul medieval, St. Giles Cathedral si Scotch Whisky Center.Timp liber in Edinburgh. Ora 19.30-deplasare la Glasgow.                                                        Cazare in Glasgow.
ZIUA 4 (mic dejun la pachet). Excursie in nordul extrem al Scotiei la Lacul LOCH NESS (ruta Forth Augustus-Fort William). In Drumnadrochit vizita la LOCH NESS Monster Exibition.                                                Cazare in Glasgow.
ZIUA 5 (mic dejun la pachet). Tur (3 ore) GLASGOW cu ghid local, cu vizita la: Catedrala, Piata George, Turnul Clopotnita, Cartierul universitar. Timp liber. Ora 13 - deplasare la Lake District (cel mai mare parc natural din Anglia), cu popas pe malul Lacului Windermere (optional, croaziera).                            Cazare in zona Liverpool-Chester.
ZIUA 6 (mic dejun). Vizita CHESTER (centrul istoric- unic prin fortificatiile romane ramase intacte). Tur LIVERPOOL pe ruta: Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), Portul, Docurile, marturii Beatles. TIMP LIBER in Liverpool. Cazare in zona Warwick-Birmingham.
ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare la Stratford-upon-Avon (orasul natal al lui W. Shakespeare,vizita:Casa natala si Morman-tul de la Trinity Church).Vizita Castelul Warwick.Deplasare la OXFORD-vizita colegiile (exterior).     Cazare in Cardiff.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur (2 ore) Cardiff cu ghid local, apoi popas o ora in centru. Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Deplasare la LONDRA-tur pe ruta: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Parlamentul, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul.                                                           Cazare in Londra.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita (intrare fara plata) British Museum si Galeriile Nationale.Timp liber. Sugestii : shopping, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc.                                                                                              Cazare in Londra.
ZIUA 10 (mic dejun). Optional (aprox. 10 £), plimbare cu vaporasul pe Tamisa la Greenwich Se pot vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Timp liber.                                                    Cazare in Londra.
ZIUA 11- (mic dejun). Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 18.00 decolare. Sosire Otopeni, ora 23.10.

Pret:   880 €  (include,fara biletele de intrare, excursia la Stonehenge in valoare de 45€) + 195 € (se achita

    obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                 Supliment single 295 €.

La inscriere se achita minim 500 €.                                                             Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

bilet avion Bucuresti Londra Bucuresti; -  10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; -  transport (fara zilele 9 si 10) cu autocar  2** cu aer conditionat; -    servicii ghid roman si ghizi locali in : Cardiff, Glasgow si Edinburgh.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!