360 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit si Sejur MARMARIS 12 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


MARMARIS-BODRUM-Insula RHODOS-ISTANBUL-EFES


KUSADASI-PAMUKKALE-TROIA-Stramtorile DARDANELE si BOSFOR circuit si sejur 12 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1 - miercuri, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu- Bulgaria-Turcia.                                                                   Cazare in zona Kesan - Canakkale (Gelibolu).

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare de la hotel ora 6.30. Se traverseaza Stramtoarea Dardanele la Canakkale. Vizita la Cetatea Troia si Calul Troian. Sosire in Kusadasi in jurul orei 18. Plaja si baie, vizitarea statiunii.                                                                                                   Cazare in Kusadasi.

ZIUA 3 (mic dejun). (A) Excursie la  Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS- una din cele 7 minuni ale lumii. (B) Excursie la  Bodrum - vizita Mausoleul din HALICARNAS - una din cele 7 minuni ale lumii. Sosire in Marmaris in jurul orei 18. Plaja si baie.                                                                                                                                                                                               Cina si cazare in Marmaris.

ZILELE  4-9   Mic dejun, cina si cazare la  hotel in Marmaris.Plaja si baie in Marea Egee sau in PISCINA HOTELULUI. Timp liber in statiune.·    Ziua a 3-a excursie (A) la Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS- una din cele 7 minuni ale lumii.·    Ziua a 3-a excursie (B) la Bodrum - vizita Mausoleul din HALICARNAS - una din cele 7 minuni ale lumii.     ●  Ziua a 10-a excursie (C) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Excursiile : A,B si C sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 80 є (20+25+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.        ●  Ziua a 7-a, croaziera in Insula Rhodos (COLOSUL din RHODOS - una din cele 7 minuni ale lumii) - deplasare pietonala                           (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki, apoi timp liber -                                   - sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Obs. - in Turcia se achita 15 є (taxa de port). Excursii optionale (plata in Turcia):  ·   seara turceasca ; ·   plimbare cu vaporasul pe mare si in Delta raului Dalyan (unde broastele testoase uriase, 1,5 m - 300 kg isi depun                                                        ouale) si popas (plaja si baie in mare) in Insulele Kaunos (morminte sapate in stanca). 

ZIUA 10 (mic dejun). (C) Excursie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).Cazare in Istanbul.

ZIUA 11 (mic dejun).Deplasare (fara autocar)-vizita (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul,Palatul).Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                               Cazare in Istanbul.

ZIUA 12 - duminica (mic dejun). Deplasare Edirne (scurt popas - Moscheea Selimiye)-Bulgaria-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET (include croaziera in RHODOS, in valoare de 25 €+ excursiile: A,B si C, in valoare totala de 80 €) :

                 325 € pt: 6.06,          345 € pt: 20.06, 12.09,   355 € pt: 5.09,

                 365 € pt:  4.07, 29.08,   385 € pt: 15.08,              395 € pt: 25.07 si 8.08.

 

plus 35 €(se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt: ghid local (ziua 11),tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                Supliment single 195 є

La inscriere se achita integral sau minim 150 є.                                                                                Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 є. Grup minim 25 turisti.                                                                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

excursiile:A, B si C;   transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (autostrazi, feriboat, pod);   servicii ghid roman ;   7 cazari cu demipensiuni bufet suedez (la masa de seara felul principal e portie) la Hotel LONG BEACH similar 3 ***; 4 cazari cu mic dejun (in tranzit - doua si in Istanbul doua) la hotel 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc).


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!