410 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit si Sejur Nisipurile de Aur 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Nisipurile de Aur  circuit + sejur

4 zile - se poate face plaja si baie in mare in fiecare zi. Varna-Balchik-Albena - Cap Kaliakra - Nessebar - Sunny Beach traversarea Dunarii (pod rutier Giurgiu-Ruse, bac Ostrov-Calarasi) Monumentul Tropaeum Traiani (Adamclisi)
ZIUA 1-joi (de Paste si Rusalii-Vineri), ora 06.15, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur.                                                                          Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 2 (mic dejun). Excursie de 1 zi la :  Varna, Nessebar si Sunny Beach - plaja si baie in mare.           Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de ˝  zi la Albena si Balchik - se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur.                                                                                                                                                                         Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 4 - duminica (de Paste si Rusalii-luni), mic dejun. Plaja si baie in mare. Ora 14 - plecare din Nisipurile de Aur, cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza Dunarea cu bacul de la Ostrov la Calarasi. Deplasare pe Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Preţ:   130 € (all inclusive) pt 6.04.         135 € (demipensiune) pt  25.05, 6.09.            145 € (demipensiune) pt 16.08. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                        Supliment single 55 є.La inscriere se achita minim 50 є.                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inainteaplecarii


Tariful include:

servicii ghid roman; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari; -   3 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Nisipurile de Aur.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,                               etc.) si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!