Descopera RIMINI cu insotitor de grup in 13 zile


610 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Circuit si sejur RIMINI august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit si sejur RIMINI august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Circuit + sejur la RIMINI

ITALIA (Roma, Venetia, Murano, Burano, Verona, Milano, Florenta, Assisi, Pisa)SAN MARINO-VATICAN-Viena-Lacul Balaton-Pestera Postojna 13 zile, din care in 7 zile se poate face plaja si baie in Marea Adriatica.  
ZIUA 1 - luni, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2) Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.                                        Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).                                                       Cazare in  zona Padova-Venetia.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia, deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudecca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Optional, vaporas pentru Murano si Burano.                                    Cazare in  zona Padova-Venetia.
ZIUA 4 (mic dejun). In VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In Milano se viziteaza: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.                                                                                                       Cina si cazare in  Rimini.
 ZILELE   5, 6, 7, 8, 9, 10  Mic dejun, cina si cazare la hotel in Rimini.Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.·            In ziua a 6-a  excursie (50 €) de 1 zi pentru vizitare Turnul din Pisa si FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio. ·            In ziua a 7-a  excursie (15 €) la San Marino, apoi plaja si baie in mare la Rimini .·            In ziua a 8-a excursie (25 €) la Assisi (deplasare pe ruta Pesaro - Cagli)-vizita in orasul sfant Basilica Sf. Francisc (cele 2 biserici suprapuse, frescele lui Giotto, mormantul Sf. Francisc), apoi plaja si baie in mare la Rimini. ·            In ziua a 9-a excursie (50 €) de 1 zi la Roma.Excursiile din zilele : 6, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare, costa in total 140 є si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
ZIUA 11 (mic dejun).   Plaja si baie. Ora 14 - plecare din Rimini.                                        Cazare in  zona Padova-Venetia.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare la Postojna-vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).      Cazare in Budapesta.
ZIUA 13-sambata (mic dejun). Plecare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de:vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
prêt (include excursiile din zilele: 6, 7, 8 si 9 in valoare totala de 140 є) : 585 €                                plus   25 €   pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas)Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 300 €.La inscriere se achita integral sau minim 250 €.                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.Grup minim 25 turisti.                                            Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 7 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Rimini; - 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!