Descopera Sicilia cu insotitor de grup in 7 zile


620 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Circuit Sicilia iulie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Sicilia iulie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SICILIA (Catania, Palermo, Montreale, Taormina, Siracusa, Agrigento, Vulcanul Etna)

Napoli - Capri - Pompei - Malta   7 zile 
ZIUA 1 - Sambata, intalnire la ora 14 cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Napoli. Decolare, ora 16.10. Sosire la ora 17. Transfer la hotel.                                                                            Cazare in Napoli.
ZIUA 2 (mic dejun). Croaziera in Insula Capri.                                                                                     Cazare in Napoli.
ZIUA 3 (mic dejun). In POMPEI-vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare in Napoli - vizita: Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul regal si Teatrul San Carlo. Timp liber in Napoli. Ora 20-traversarea marii (noaptea) de la Napoli la Palermo.                                                                                Cazare pe vapor.
ZIUA 4 Sosire la ora 7 in Palermo-tur cu autocarul pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell'Amiraglio. Timp liber. Deplasare (10 Km) in Montreale- vizita Catedrala, apoi la Agrigento - vizita Valea Templelor.                                              Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 5 -Miercuri (mic dejun).Optional, croaziera in Insula Malta (135 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include: taxe portuare, transport autocar (hotel- vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.                                                                                         Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Siracusa-se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita celor 4 cratere. Plimbare in Taormina pe Corso-Umberto  si vizita Amfiteatrul grec (exiterior). Popas (o ora) in Catania.                                                                                                                                                      Cazare in zona Catania.
ZIUA 7 - Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 19.55-decolare din Catania, sosire, ora 23,  la Aeroportul Otopeni.
Pret : 395 €+225 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :                              a) vaporas  Napoli-Capri -Napoli, teleferic, comision si ghid local in Capri, in total = 50 €;                        b) taxe aeroport/securitate/check-in, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total = 175 €.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                       Supliment single (inclusiv pe vapor)  295 є.                                         Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers.La inscriere se achita minim 200 є.                                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40є.Grup minim 25 turisti.                                      Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ; -  bilet avion Bucuresti Napoli / Catania Bucuresti; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - 5 cazari cu mic dejun la hoteluri de  3*** ; - 1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi) ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!