Descopera SUA cu Insotitor de grup in 16 zile


2685 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Circuit SUA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit SUA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


S.U.A (NEW YORK, Cascada NIAGARA, WASHINGTON, Philadelphia,

Atlantic City, Detroit, Chicago, Marile Lacuri: Erie, Michigan, Saint Clair) CANADA (MONTREAL,OTTAWA, Lacul Ontario, TORONTO)      16 zile
ZIUA 1, ora 04.00, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN LUFTHANSA  pentru destinatia Frankfurt. Ora 06.20-decolare. Ora 17.20 -sosire la Frankfurt, ora 07.50-decolare. Ora 16.05-sosire la Montreal.                                              Cazare in Montreal.
ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. Dupӑ tur, deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                                                                      Cazare în Montreal. 
ZIUA 3  Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km).         Cazare în Toronto.
ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. Dupӑ tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic(opţional,croazierӑ pe Lacul Ontario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                       Cazare în Toronto. 
ZIUA 5  Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteazӑ partea canadianӑ, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A şi se viziteazӑ partea americanӑ a cascadei.                                                                                                                                 Cazare în zona Cascada Niagara (SUA).
ZIUA 6  Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) în Cleveland la Lacul Erie.                                                                   Cazare în Chicago.
ZIUA 7  Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (optional,croazierӑ pe Lacul Michigan, Sears Roebuk- clӑdire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                Cazare în Chicago.
ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                               Cazare în Detroit.
ZIUA 9  Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) în Pittsburg.                                                                                    Cazare în Washington. 
ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (Muzeul Aerospa-ţial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                             
Cazare în Washington.
 
ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas - ul coastei de est) - vizitarea Cazinourilor Cesar's Taj Mahal si promenada oceanului. Ora 19-deplasare (100 km) pe ruta Winslow-Gloucester.                                                                                            Cazare in Philadelphia.
ZIUA 12  In Philadelphia- vizita aripa C-tin Brancusi din Muzeul de Arta Moderna, apoi Independence Hall (aici a fost votata prima Constitutie a S.U.A). Timp liber în centru.Ora 13-deplasare (150 km) la New York-tur (intre orele 16-20) cu ghid local.                                                                                                 Cazare in New York. 
ZIUA 13 Timp liber.Optional,plimbare cu vaporasul la Statuia Libertatii si urcare in One World Trade Center (541 m).  Cazare in New York.
ZIUA 14 Timp liber.Optional, vizita Muzeul Metropolitan din zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decat, in total, la Londra si Paris) si urcare Empire State Building(443 m).                                                                                                                 Cazare in New York. 
ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 21.55, decolare.
ZIUA 16 Ora 11.30, sosire în Frankfurt  Ora 14, decolare. Ora 17.15, sosire la Otopeni.
PREŢ : 2190 € + 495 € (se achitӑ obligatoriu la agenţia din Romania) pt taxe aeroport/ securitate,                                 transfer aeroport-hotel-aeroport si bacşiş pentru prestatorii din strӑinӑtate de servicii turistice. Se achitӑ in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plaţii x 1.02).                                                                                                            Supliment single 440 €. La înscriere se achitӑ minim 800 €.                                                                                                     Copiii sub 12 ani (neîmpliniţi) au o reducere de 60 €. Grup minim 25 turişti.                                                                                     Excursia trebuie achitatӑ integral cu cel putin 21 zile înaintea plecӑrii.  
Obs. - persoanele care se înscriu singure şi pentru care agenţia nu gӑseste un partener nu vor plati diferenţa de single..   Inscrierile se fac începand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                  Asigurarea medicala e obligatorie.     Nu ezitaţi sӑ incheiaţi asigurarea STORNO(odatӑ cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii în cazul    neparticipӑrii la excursie datoritӑ (vezi condiţiile poliţei de asigurare) : îmbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         .    
Acte necesare
 (se trimit la agenţie cu minim 8 sӑptamani înaintea plecӑrii): paşaport valabil minim 6 luni de la data   întoarcerii în Romania, o fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinţa de la locul de    muncӑ privind funcţia şi salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, maşini, etc.), copie    dupӑ cartea de identitate sau certificatul de naştere în cazul copiilor, copie (în cazul patronilor) dupӑ actele societaţii şi   ultimului bilanţ contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie şi alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigraţie pentru job   în S.U.A, etc. Obs. - este necesarӑ prezenţa personalӑ la consulatul S.U.A pentru susţinerea unui interviu la data şi ora   transmise de agenţie. 

Tariful include:

bilet avion Bucureşti-Paris-Montreal / New York -Amsterdam-Bucureşti. ghid roman + ghizi locali n : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York si Washington; transport (fӑrӑ zilele13, 14 şi 15) cu autocar 2** cu aer condiţionat; 14 cazari n hoteluri de (similar) 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu tv şi grup sanitar propriu cu duş).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezӑminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea; taxa de vizӑ(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A şi 75 usd pentru Canada,se achitӑ individual de cӑtre client la filialele Bӑncii Transilvania şi se pierd n cazul neacordӑrii vizei) ; micul dejun.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!