2495 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit SUDUL INDIEI noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SUDUL  INDIEI    17 zile

     
ZIUA 1-vineri,  zbor spre India. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.2016.     
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Mumbai - tur (3 ore),  care, printre altele, include si : Poarta Indiei, Memorialul Gandhi, Gradinile Suspendate, Dhobi Ghat (zona spalatorilor de rufe), Templul Jain, etc..                                                     Cazare in Mumbai .
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (cu vaporas) pe insula Gharapuri-vizita pesterile Elephanta (templul zeului Shiva). Timp liber. Ora 20-transport la hotel.                                                                                                                       Cazare in Mumbai .
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (370 km) la Aurangabad-vizitare Mausoleul Imparatului Auramgzeb si Fortul Daulatabad. Cazare in Aurangabad.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Ajanta-se viziteaza: sanctuarele Chaitya dedicate lui Buddha, Manastirile Viharas (locul de meditatie al calugarilor budisti), frescele si sculpturile budiste. Deplasare la Ellora-se viziteaza templele (budiste, hinduse, jainiste), vechi de 1000 de ani, cu celebru templu hindus  Kailasa si cu basoreliefurile ce reprezinta lupta mitica dintre Shiva si Ravana.                                                                                                                                          Cazare in Aurangabad .
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Mumbai.                                                                                          Cazare in Mumbai .
ZIUA 7 (mic dejun). Zbor la Goa-tur (3 ore) care, printre altele, include si : Catedrala, Arcul Viceregelui, Basilica Bom Jesus, Poarta Palatului Adil Shah, etc.. Timp liber.  Ora 20-transport la hotel.                                                             Cazare in Goa.
ZIUA 8 (mic dejun). Zbor la Madras (Chennai)-tur (3 ore)  care, printre altele, include si : Catedrala Sf. Toma, Marina Beach, Basilica San Thome, Fortul Sf. George, etc..  Timp liber. Ora 20-transport la hotel.                                     Cazare in Madras.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pt vizita la Kanchipuram (templele Ekambaresvara-sprijinit pe 540 de piloni si Kailasanatha-dedicat lui Buddha) si la Mahabalipuram (Templul de Piatra cu basorelieful "Coborarea Gangelui pe pamant" si Templul Shore -cel mai vechi din India de Sud).                                                                                                        Cazare in Paducherry.
ZIUA 10 (mic dejun). Se viziteaza Aurobindo (centrul de yoga). Deplasare la Thanjavur-se viziteaza Templul Brihadeshwara (cel mai inalt din India - 60 m) si la Tiruchirappalli-vizita Templul Fortaretei.                                           Cazare in Madurai.
ZIUA 11 (mic dejun).  Deplasare la Madurai- tur (3 ore) care, printre altele, include si :Templul Meenakshi, Palatul Tirumanai Nayak, Muzeul Templului, etc..Timp liber.Ora 14-deplasare (170 km) pe ruta Manamadurai-Paramakudi-podul Pamban-Insula Rameshvaram (la 20 km de Sri Lanka).                                                                                      Cazare in Rameshvaram.
ZIUA 12 (mic dejun). Vizita centrul hindus (cultul Moksa). Deplasare (300 km) pe ruta Tirunelveli-Eruvadi. Cazare in Kanyakumari.
ZIUA 13 (mic dejun). In Kanyakumari (cel mai sudic punct al Indiei)-locul unde se intalnesc: Oceanul Indian, Marea Arabiei si Golful Bengal, vizita: statuia sf. Thiruvalluvar (41 m, 700 tone), Gandhi Mandapan si Vivekananda Rock Memorial. Ora 12-deplasare (100 km) la Thiruvananthapuram-vizitare Templul Sree Padmanabhaswamy.            Cazare in Alappuzha.
ZIUA 14 (mic dejun). Vizita Alappuzha  (Venetia Indiei)-optional, croaziera. Ora 12-deplasare la Kochi-vizita : Templul Chottanikkara (aici se faceau exorcizari), portul, Biserica Sf. Francisc (piatra funerara a portughezului Vasco Da Gama) si Ernakulam (zona de shopping-popas o ora).  Optional, cina cu muzica si dansuri traditionale Khatakali.    Cazare in Kochi.
ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare pe ruta Munnar-Mattupetty (se trece pe langa padure si lac)- Kundala (se trece pe langa lac si plantatia de ceai)-Top Station View Point (locul unde iti auzi ecoul, peisaj unic-ideal pt fotografii)-Bodinayakanur.                                                                     Cazare in Madurai.
ZIUA 16 (mic dejun). Decolare spre Romania.
ZIUA 17 - duminica, sosire Otopeni.
Pret: 1625 + 870 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):   a)taxa de viza(posibila chemarea la interviu si amprentare) si prelucrare acte (India),ghizi locali si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice; b)bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transferuri aeroport-hotel-aeroport.                                                                                                                                                                                                                                               

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                              La inscriere se achita minim  1000 є.                           Supliment single 425 є.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.   Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   
  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.      


Tariful include:

servicii ghid roman si vaporas pt pestera Elefanta; - 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; - bilet avion Bucuresti-Mumbai / Mumbai -Bucuresti; - transport cu autocar / minibus 2** cu aer conditionat corespunzator numarului de turisti.
Tariful nu include:

biletele de intrare la obiectivele turistice.


Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!