2985 euro/pers/sejur Rezerva acum
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit TARA de FOC Patagonia noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


TARA de FOC-PATAGONIA

  Buenos Aires-Montevideo        12 zile    
ZIUA 1-miercuri. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.15.
ZIUA 2 (mic dejun).Sosire la Buenos Aires,in jurul orei 9.Tur(5 ore)Buenos Aires cu ghid local.Timp liber.      Cazare in Buenos Aires (Argentina).
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.   Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).                                              Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional, excursie cu vaporul la Montevideo.                       Cazare in  Buenos Aires.
ZIUA 5 (mic dejun). Transfer la aeroport-decolare spre Ushuaia. Cazare in Ushuaia (Tara de Foc-Argentina).
ZIUA 6 (mic dejun). Optional, croaziera cu catamaranul (cu ghid local la bord) pe Canalul Beagle- vizita : Insula Leilor de Mare (Isla de Los Lobos),"Farul de la capatul lumii"si Insula Pasarilor (Isla de Pajaros).Optional,plimbare (cu ghid local) cu trenuletul cu aburi (Trenul de la capatul Lumii) prin Rezervatia Naturala Tara de Foc (Tierra del Fuego) - vizita fauna, flora si popas la colibele indiene. Cazare in Ushuaia.
ZIUA 7 (mic dejun).  Deplasare cu minibuzul la  Rio Grande (Tara de Foc-Argentina) si popas in centru. Traversarea Stramtorii Magellan.                                                  Cazare in Punta Arenas(Patagonia-Chile).
ZIUA 8 (mic dejun).  Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Pinguinera (colonia de pinguini) din Golful Otway sau deplasare (cu ghid local) pe apa (optional) la colonia de pinguini de pe Insula Magdalena din Stramtoarea Magellan.                                                                Cazare in Puerto Natales (Patagonia-Chile).
ZIUA 9 (mic dejun).  Deplasare (cu ghid local) cu minibuzul la Parcul National Torres del Paine din Anzii Chilieni. Se viziteaza : Pestera Miledon, lacul Pehoe sau lacul Amarga si Turnurile Albastre (Torres del Paine).                                                                                                                                 Cazare in Puerto Natales.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare cu minibuz si ghid local in Parcul National Los Glaciares cu vizitarea Ghetarului Perito Moreno (cel mai mare ghetar din cei 42 din America de Sud). Cazare in El Calafate(Patagonia-Argentina).
ZIUA 11 (mic dejun).  Transfer la aeroport-decolare spre Buenos Aires. Decolare spre Romania.
ZIUA 12-duminica. Sosire in Bucuresti  
Pret: 1990 + 995(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-c):

a)  ghizi locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

b) taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport; c) biletele de avion Buenos Aires - Ushuaia / El Calafate - Buenos Aires.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).     Supliment single 350 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.       Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є. Grup minim 15 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. 
  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac începand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri    
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la
   excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.  


Tariful include:

servicii ghid roman; bilet avion Bucuresti-Buenos Aires / Buenos Aires -Bucuresti; - 9 cazari (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11'15 vor fi nomina- lizate) cu mic dejun; transport cu minibus.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!