Descopera THAILANDA cu Insotitor de grup in 15 zile


1640 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit THAILANDA Angkor wat si Thom tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


THAILANDA-Angkor wat & Thom

circuit + sejur 15 zile,  din care in 10 se poate face plaja si baie
Pt:21.02 ZIUA 1  Ora 12 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in  Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Ora 14.20-decolare. Sosire in Frankfurt  la ora 15.50. Ora 22-decolare din Frankfurt.
Pt restul plecarilor
ZIUA 1  
Ora 12 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare. Sosire in Amsterdam la ora 15.50. Ora 17-decolare din Amsterdam.
ZIUA 2.Sosire in Bangkok la ora 14.20. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo. Cazare in Bangkok.
ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia.                                                                            Cazare in Bangkok.
ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional"Erotic Show"sau shopping.                     Cazare in Bangkok.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber - shopping.                                                                                               Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (intre orele 8 - 14) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Pana la Pattaya se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili).
Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta.                                            Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 8 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti.                      Cina si cazare in Pattaya.
ZILELE 9 - 13 (mic dejun).                                                                                                              Cina si cazare in Pattaya.
Timp liber - plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez.
         Optional (150 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 €-daca se achita in excursie),                          excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 9 si ghid local) de 2 zile                     (10 si 11) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 20 usd- biletul                           care se plateste la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume). Obs. - pretul de mai sus nu include viza de Cambodgia (aprox. 30 usd - se obtine la frontiera) si viza de reintrare in Thailanda;
        - contravaloarea cazarii (ziua 10) din Pattaya nu se restituie.
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                      Cina si cazare in Pattaya.
Pt:21.02
ZIUA 15 -
Mic dejun. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 23.50-decolare din Bangkok. Sosire in Frankfurt la ora 05.45. Decolare spre Bucuresti la ora 10.10, sosire pe Otopeni, ora 13.30.
Pt restul plecarilor ZIUA 15 - Mic dejun la pachet. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 12.20-decolare din Bangkok. Sosire in Amsterdam la ora 18.30. Decolare spre Bucuresti la ora 20.45, sosire pe Otopeni, ora 00.30.
  Pret : 1100 + 540 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru (540 = 165+375):

a)       16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7, in total 165 €;

b)        taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total 375 

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                          Supliment single 350 €.

La inscriere se achita minim 500 є.                                                                                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €. Grup minim 15 turisti.                                                                                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   PRETUL INCLUDE : · servicii ghid roman si ghid thailandez ; · bilet avion Bucuresti -Frankfurt(Amsterdam) - Bangkok -Frankfurt(Amsterdam) - Bucuresti; ● transport cu autocar 2** cu aer conditionat; · 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****; ·   biletele de intrare la obiectivele turistice.   Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).
      Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.             Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                   Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. 


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!