2215 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Circuit TIBET NEPAL august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit TIBET NEPAL august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


TIBET (LHASA, Manastirea Sera, GYANGTSE, Lacul Sfant Yamdrok)

NEPAL (KATHMANDU,POKHARA,Chitwan Park,LUMBINI)     10  zile  
ZIUA 1 Vineri, intalnire la ora 8.45 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.45, sosire la ora 12.10. Decolare din Istanbul la ora 18.45.
ZIUA 2  Sosire la Delhi la ora 3.10. Decolare la ora 6.30 si sosire in Khatmandu la ora 8.25. In Bhaktapur (suburbia Kathmandu)-vizita Bhadgaon-muzeu de arta si arhitectura medievala(patrimoniu UNESCO). Transfer (200 km) in zona Pokhara unde se gasesc cele mai frumoase peisaje din Nepal.                                    Cina si cazare in Pokhara.
ZIUA 3  (mic dejun). Vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini.Cina si cazare in Lumbini.
ZIUA 4 (mic dejun).La Lumbini (aici s-a nascut Buddha)-vizita Templul Maya Devi.Deplasare pentru vizita Parcul Regal Chitwan (Patrimoniu al Umanitatii din 1984)-450 specii de pasari si numeroase specii de animale,prinde care rinocerul cu un corn.Optional, plimbare cu elefanti.                                                       Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 5 (mic dejun). In Kathmandu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste2500 ani) si Centrul religios Durbar . Timp liber pentru shopping.Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 6  (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10.45 decolare din Kathmandu, sosire ora 14.05 in Lhasa (situat la 3650 m altitudine).In Lhasa-vizita Templul Jokhang(cel mai sacru si important din Tibet).Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 7  (mic dejun). In Lhasa-vizita: Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet), Gradina Norbulingka (monument UNESCO)- resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta.  La10 km de Lhasa-vizita Manastirea Sera (trandafirul salbatic)Shopping in Lhasa.  Optional, show tibetan. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 8  (mic dejun).In Lhasa-vizita Palatul Potala (peste 1000 camere, 10000 morminte, 200000 statui)-resedinta de iarna.Deplasare la Gyangtse (3950 m)-vizita centrul orasului si Kumbum Stupa.Popas la Lacul Sfant Yamdrok-situat la 4441 m altitudine.                                                                                                   Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 9 (mic dejun).Decolare la ora 10.55 din Lhasa,sosire in Kathmandu,ora 10.20. Decolare la ora 16.35 spre Delhi, sosire la ora 18.
ZIUA 10 Decolare spre Istanbul la ora 4.45,sosire la ora 9.10.Obs.-se poate merge cu metroul in Instanbul,in centrul turistic (Marele Bazar-Sf Sofia-Moscheea Albastra-Palatul Topkapi).Ora 16.55,decolare.Sosire,Otopeni,ora 18.20.
Pret: 1585 + 630 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:        a) taxe de viza China (Tibet) si prelucrare acte = 95 ;

 b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, bacsis pentru

 prestatorii  din strainatate de servicii turistice, in total=535 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).      Supliment single 195 €.

La inscriere se achita minim 600 €.     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!