1010 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Toata PORTUGALIA Toata SPANIA 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Toata PORTUGALIA  (Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Sintra, Cabo da Rocca)

Toata SPANIA (Madrid, Barcelona, El Escorial,  Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat) - GIBRALTAR       13 zile

  
ZIUA 1-Vineri, ora 6, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 7.55, sosire la ora 10.15. Deplasare la Madrid cu popas o ora in Zaragoza.                        Cazare in Madrid.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues. Tur Madrid cu autocarul pe traseul : Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros.                        Cazare in Madrid.
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber, shopping, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                   Cazare in Madrid.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita El Escorial si Vale de los Caidos. Deplasare in Portugalia.                              Cazare in Porto.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur ( 3 ore) Porto cu ghid local. Timp liber in centrul vechi (zona bursa-biserica Sf. Francisc). Ora 14-deplasare la Fatima si vizita sanctuarul dedicat Fecioarei Maria.                                                       Cazare in Lisabona.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (3 ore) Lisabona. Deplasare la Sintra-vizita Castelul Regal Pena. Popas la Cabo da Roca-cel mai vestic punct european. Timp liber in Lisabona.Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                Cazare in Lisabona.
ZIUA 7 (mic dejun).Popasuri (cate o ora) in Cascais si Estoril. Deplasare in Spania.             Cazare in zona Ecija-Cordoba.
ZIUA 8 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei.                                Cazare in zona Cadîz.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi vizita pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol - popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga.                                   Cazare in Granada.
ZIUA 10 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12-deplasare spre Alicante (popas o ora).                                                                                           Cazare in zona Valencia.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare la Valencia-vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor.                                                                                            Cazare in Barcelona.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare pentru vizita M-tirea Montserrat.Tur Barcelona pe ruta: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei, Parcul Guell, cu vizita Sagrada Familia. Timp liber - plimbare si shopping pe Ramblas - faleza (Aquarium). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.         Cazare in Barcelona.
ZIUA 13 - Miercuri. Timp liber.Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.05. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 23.15.
PRET:    745 € + 265 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:                                   a) tur Gibraltar (40 €) ;            b)  Alhambra (30 €) ;                                  c) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total=195 €.  Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                             Supliment single 285 €. La inscriere se achita minim 350 €.                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti.                                   Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   PRETUL INCLUDE: ●    Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.       Inscrierile se fac incepand cu 3.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                      Asigurarea medicala e obligatorie.       Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Tariful include:

servicii ghid roman + ghizi locali in Porto si Lisabona ; -transport avion Bucuresti - Barcelona / Barcelona - Bucuresti; - 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; -- 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!