Descopera Egipt cu insotitor de grup in 16 zile


1270 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Circuit Tot  EGIPTUL februarie septembrie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Tot EGIPTUL februarie septembrie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Tot  EGIPTUL    16 zile

" Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria "
 CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA - CANALUL SUEZ-PORT SAID-ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH,                 4 zile de plaja si baie la Marea Rosie4 CROAZIERE:2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh) 
Ziua 1 - Sambata, seara, ora 20, intalnire  cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TURKISH  pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50, decolare spre Istanbul. Sosire ora 23.                                                                                                                                         Cazare in Cairo.
Ziua 2 (mic dejun - ora 12). Ora 00.30-decolare din Istanbul. Sosire la ora 2.50 la Cairo.  Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic.                                                                                                                                                          Cazare in Cairo.
Ziua 3 (mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui  Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor.                                                                        Cina si cazare in tren.
Ziua 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi  excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari).                                                                                                                                                   Cazare in Aswan.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis).  Plimbare pe Nil cu feluca(barca) - se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina.                                                 Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 6 (mic dejun). Se viziteaza  Templul Kom Ombo si  Templul Edfu.                                                                                  Pranz si cazare pe vas.
Ziua 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.                                            Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (4 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la  Hurghada                                                                                                        Cina si cazare in Hurghada.
ZILELE 9, 10 (mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti.                 Cina si cazare in Hurghada.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare cu avionul de la Hurghada la Sharm El Sheikh(popas).  Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.
Ziua 12 (mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo.                               Cazare in Cairo.
Ziua 13 (mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera.                                                                                                                                                     Cazare in Cairo.
Ziua 14 (mic dejun). Excursie cu autocarul  la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman.                                                                                                                                                                                                              Cazare in Cairo.
Ziua 15 (mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata) si Bazarul Khan El Khalili.                                                                                                                   Cazare in Cairo.
ZIUA 16 - Duminica  (mic dejun).  Transfer la aeroport. Ora 10.05 decolare spre Istanbul, sosire la ora 12.25. Ora 19.00-decolare din Istanbul, sosire la Otopeni ora 20.20.
Pret: 860+410 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: a) 185 € =show traditional 1001 nopti (35 €), croaziera (40 €)  pe Nil cu cina si program artistic + excursiile (fara biletele de intrare)la Alexandria (30 €), Abu Simbel (50 €) si Port Said (30 €) ;b) 225 €=taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.+75 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) Deplasarecu avionul de la Hurghada la Sharm El Sheikh  Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                         Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 425 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                                                           Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 40 €.La inscriere se achita minim 400 €.                                            Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghid egiptean, - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - transport cu avionul Bucuresti Cairo Bucuresti; - 3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina); - 3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv,frigider,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus); - 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.
Tariful nu include:

viza, 20 , se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo; - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice ;


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!