Descopera Vietnam cu Insotitor de grup in 15 zile


1970 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Circuit Vietnam martie - septembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Vietnam martie - septembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Vietnam   circuit si sejur   15 zile

din care in 6 se poate face plaja si baie in mare      
ZIUA 1-sambata,zbor spre Hanoi (Vietnam).Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.      
ZIUA 2 (mic dejun). Optional, plimbare (de amuzament) cu ricsa (tricicleta cu sofer) in zona veche a orasului (multe lacuri, parcuri si temple). Optional, show traditional "papusi pe apa".                                                                                                                                              Cazare in  Hanoi.
ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore)  Hanoi (asezat la inceputul Deltei Fluviului Rosu) care, printre altele, include si : Mausoleum Ho Chi Minh, Palatul Prezidential, lacul de vest, Templul Literaturii, cartierul colonial, Pagoda pe un pilon, etc.. Timp liber. Ora 15-deplasare la Ha Long cu oprire la Dong Trieu (vizita magazinul de ceramica).                                                                                   Cazare in Ha Long (Marea Chinei de Sud).
ZIUA 4 (mic dejun). Croaziera (4 ore) in Golful Ha Long (dragonul care coboara in mare) printre unele din cele aprox. 3000 de stanci (denumite dupa forma:banana, broasca testoasa, elefantul, etc.) din calcar-vizita grota Sung Sot si Pestera Loun.  Timp liber. Deplasare la Hanoi - zbor spre Danang.  Cina si cazare in zona Danang-Hoi An.
ZILELE 5-11. Mic dejun,cina si cazare (hotel 5 *-nominalizarea pana in 15.11.'14) in zona Danang-Hoi An. ZIUA 5-excursie pentru vizita statiunea litorala Hoi An.                                                                                        Duma amiaza plaja si baie in mare. ZIUA 6-excursie la Da Nang-vizita Muzeul Cham si China Beach.                                                                       Duma amiaza plaja si baie in mare. ZIUA 7-excursie pentru vizita Tinutul Sfant My Son (denumit si Valea Regilor, aici se afla ruinele fostului regat               Champa unde unei femei ii era permis sa aibe mai multi barbati).                                                             Duma amiaza plaja si baie in mare. ZIUA 8-croaziera pe mare (optional).                                                                                                                        Duma amiaza plaja si baie in mare. ZIUA 10-excursie de la Dandang la Hue prin Trecatoarea Hai Van(Trecatoarea Norilor, numita asa pt. ca e la 1500              m) din Muntii de Marmura (in grotele sapate in munti se afla splendide temple). In Hue-croaziera (pe vasul              dragon) pe Song Huang (raul parfumat),vizita:Mausoleum Imparatului Minh Mang,pagoda Thien Mu,              Citadela Imperiala, Piata Dong Ba si Mausoleum Imparatului Tu Duc. Timp liber in Hue. ZILELE 9 si 11----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Plaja si baie in mare.
ZIUA 12 (mic dejun). Din Dandag zbor spre Ho Chi Minh (orasul scuterelor)-tur (4 ore)  care, printre altele, include si: Palatul Norodom (Independentei),Catedrala Notre Dame,Muzeul Ramasitelor de Razboi, cladirile foarte inguste in fata si lungi in spate datorita taxelor pentru "iesirea la strada", Pagoda Thien Hau, tunelele subterane (din razboiul cu trupele americane) Chu Chi, cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay, etc.Timp liber.                                                                                            Optional, cina in croaziera pe fluviul Mekong.                 Cazare in Ho Chi Minh (Saigon).
ZIUA 13 (mic dejun). Optional, excursie (50 km) cu minibusul in Delta Mekongului-croaziera la Insula Unicornului / My Tho (show cu muzica si dansuri traditionale, degustare de fructe tropicale chiar din livada si de ceai vietmanez indulcit cu miere). La intoarcere-vizita Pagoda Vinh Trang. Timp liber.                                                                                                                                                                              Cazare in Ho Chi Minh.
ZIUA 14 (mic dejun). Zbor din Ho Chi Minh spre Romania.        
ZIUA 15 - sambata, sosire Otopeni.
Pret: 1180 + 790(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b): a) ghizi locali (tot timpul) si bacsis  pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice; b) bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.                                                                                                                                                                                                                                

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                   La inscriere se achita minim  1200 є.

 

Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.                                                                                                                    Supliment single 415 є.

 

Grup minim 20 turisti.                                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.    


Tariful include:

- excursiile (fara biletele de intrare la obiectivele turistice si croaziera pe Raul Parfumat) din zilele 5,6,7 si 10; -servicii ghid roman; - 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***/ 4**** si 8 cazari cu demipensiune in hotel 5*****; - bilet avion Bucuresti-Hanoi / Ho Chi Minh-Bucuresti; -transport cu autocar/minibus ( cu aer conditionat ) 2** corespunzator numarului de turisti; - taxa de viza (25 є ) pentru Vietnam.
Tariful nu include:

biletele de intrare la obiectivele turistice si taxa de iesire din Vietnam (plata pe aeroportul din Ho Chi Minh).


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!