City break Bruges Oferte city break Bruges
Destinatie
Nume hotel

City break Bruges

Oferte city break Bruges. Sejur Bruges. Vacanta Bruges. Hoteluri Bruges. Zboruri Bruges. Oferte Bruges.

Alegeti o vacanta Bruges din oferte city break Bruges sau din oferte Bruges cu hotel Bruges si zbor Bruges inclus, un sejur Bruges, pentru a vizita destinatia in orice anotimp doresti.

Doriti o vacanta Bruges in cel mai bine conservat oras medieval din Belgia? Bruges, atrage peste doua milioane de vizitatori in fiecare an si, daca veti alege si dumneavoastra oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, orasul va va cuceri cu bogatia sa de cladiri vechi interesante, cu canalele sale si, veti descoperi un oras care pastreaza inca un aer medieval distinct. 

Micutul Bruges este orasul medieval perfect "de buzunar" pentru turistii indragostiti de Belgia. Daca veti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges veti descoperi un oras de basm. Turistii care aleg, de obicei, o vacanta Bruges si oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, o considera un fel de Frumoasa-Adormita a Belgiei. Orasul Bruges, vandva, a fost unul dintre marile porturi comerciale nord-europene, mai exact, in epoca medievala tarzie. Si, in acest sens, veti avea de admirat bogatia orasului Bruges, daca veti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges, prin picturile magnific detaliate ale artiștilor sai, Jan van Eyck și Hans Memling. Ele sunt marturia bogatiei in imbracaminte, ornamente si bijuterii a locuitorilor din epoca medievala tarzie.  I se spune Frumoasa-Adormita a belgiei si pentru ca a cazut rapid in declin și a "dormit" o vreme si a fost readusa la glorie abia in secolul al XIX-lea. 

Alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges si, odata ajuns acolo, faceti o plimbare pe strazile inguste si combinati cu  o excursie cu barca pe canalele orasului si veti fi imediat fermecat de atmosfera celui mai incantator dintre toate orasele Flandrei.

Daca ati ales o vacanta Bruges, achizitionand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, trebuie sa stiti ca centrul orasului este realtiv mic, dar si Burges nu esste un oras mare, asa incat, veti putea vizita mai multe obiective turistice, chiar daca ati ales oferte city break Bruges si veti petrece un sejur Bruges mai scurt. In acest sens, noi v-am pregatit cateva repere turistice interesante din Bruges.

Alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si treceti pe lista de vacanta Bruges, piata principala Markt. In partea de est a pietii veti putea admira cladirea neogotica Provinciaal Hof, care dateaza din 1887 si este sediul guvernului provincial West-Vlaanderen. Pe partea de vest,  se afla cladirea Huis Bouchoute din secolul al XV-lea. De asemenea, tot in piata veti putea asmira cladirea Craenenburg, celebra pentru ca burghezii din Bruges l-au tinut aici, inchis, pe viitorul imparat habsburgic Maximilian timp de 11 saptamani. Ce trebuie sa retineti este ca, daca veti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges, cel mai mai bun mod de a admira arhitectura cladirilor din piata principala este sa va opriti la una dintre numeroasele cafenele din Markt si sa zaboviti acolo o vreme, in splendoarea istorica din jur.

Tariful include

- Bilet de avion dus intors, cursa directa 

- Taxele de aeroport

- Bagaj de mana

- Cazare

- Masa in functie de hotelul ales

Tariful nu include

- Asigurare medicala si/sau storno, cost ~48-100 ron/pers

(se poate incheia doar odata cu achizitionarea sejurului)

- Taxa locala de oras

- Bagaj de cala, loc preferential in avion

- Transfer aeroport - hotel - aeroport

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi city break-ul potrivit si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-un city break!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare city break Bruges

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid

Astfel, daca ati ales oferte city break Bruges si un sejur Bruges vizitati Clopotnita (Belfort van Brugge), cel mai distinct reper al partii de sud a Markt-ului din Bruges, piata principala. Clopotnita are o inaltime de 83 de metri si este una dintre cele mai frumoase clopotnite din Belgia. Daca veti trece pe lista de vacanta Bruges acest obiectiv turistic, alegand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges trebuie sa stiti ca, clopotnita a inceput sa fie construita prin 1282, dar sectiunea superioara octogonala incoronata a fost finalizata abia 200 de ani mai tarziu, in 1482.

Sunt 366 de trepte pana in varful turnului, unde puteti urca, daca ati ales oferte city break Bruges si un sejur Bruges. In turn, se afla si camera tezaurului, unde sunt pastrate diferite documente importante. Daca doreati ca in vacanta Bruges sa aveti o viziune interesanta asupra orasului, ea se poate obtine urcand in turnul clopotnitei. Asadar, alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si vizitati Clopotnita din Piata Principala a Brugesului!

Un al doilea obiectiv turistic, pe care ati putea sa il treceti pe lista de vacanta Bruges este Bazilica Sfantului Sange (Heilig-Bloedbasiliek). Alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges si admirati fie si numai fatada aurita a Bazilicii Sfantului Sange! Pentru asta e nevoie sa ajungeti in Piata Burg. Cei care aleg oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si trec pe lista de vacanta Bruges acest obiectiv turistic o fac pentru ca aceasta catedrala e faimoasa pentru flaconul de cristal pastrat cu sfintenie, in interior, despre care se crede ca ar contine o picatura de sange al lui Hristos, adus din Tara Sfanta de Dietrich de Alsacia, in 1149. Daca alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges in luna mai, in fiecare an aici, in aceasta luna, relicva sacra este purtata pe strazile din Bruges in Procesiunea Sfantului Sange si veti avea ocazia sa participati. Daca nu ajungeti in Bruges in mai, nu va faceti griji, puteri alege oricand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, caci in fiece vineri este scos flaconul si aratat/expus credinciosilor.

Tot aici, daca veti trece Bazilica pe lista de vacanta Bruges, ea gazduieste si relicvele Sfantului Vasile aduse din Palestina de Robert II, contele Flandrei.

Puteti trece pe lista de vacanta Bruges, daca veti achizitiona oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges  Primaria orasului Bruges, care se afla pe partea de sud-est a Burg-ului. Primaria orasului Bruges (Stadhuis) este una dintre cele mai vechi cladiri gotice din Belgia. Ea a fost construita intre  anii 1376 si 1420. Daca ati achizitionat oferte city break Bruges si un sejur Bruges, nu ratati marea sala gotica de la primul etaj cu frumoasa sa bolta din lemn, care dateaza din 1402, si picturile murale care inregistreaza evenimente din istoria orasului!

Mai puteti trece pe lista de vacanta Bruges, achizitionand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges fostul Palat al Libertatii. In zilele noastre, in estul pietei Burg se afla Oficiul de Turism Bruges, pe locul fostului Palat al Libertatii din Bruges (Paleis van het Brugse Vrije). Aici, veti vedea ca unele fragmente ale cladirii vechi au supravietuit, inclusiv frumoasa fatada din secolul al XVI-lea cu vedere la canalul din spate. Alegeti  oferte city break Bruges si un sejur Bruges si veti avea ocazia sa vizitati Muzeul Bruges Vrije, gazduit de cladire.

Muzeul Groeninge (Stedelijk Museum voor Schone Kunst), detine cea mai buna colectie de arta din Bruges, asa ca puteti trece pe lista de vacanta Bruges si acest obiectiv turistic, alegand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges. Veti putea admira aici, pe langa picturile vechi flamande, o galerie de arta moderna si o colectie superba cu vederi care infatiseaza vechiului Bruges.

De asemenea, puteti vizita Biserica Maicii Domnului(Onze Lieve Vrouwekerk), un alt obiectiv turistic interesant, alegand oferte city break Bruges si un sejur Bruges. Biserica are un turn inalt de 112 metri al Bisericii Maicii Domnului, care este cel mai inalt din Belgia. Daca veti ajunge aici, achizitionand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, veti avea posibilitatea sa observati ca biserica detine o bogatie de comori de arta, printre care se numara o sublima sculptura a lui Michelangelo, "Fecioara si Copil". Biserica este situata in centrul orasului Bruges.

Daca veti achizitiona oferte city break Bruges si un sejur Bruges, in apropierea bisericii, veti putea observa Spitalul Vechi Sfantul Ioan (Sint-Jansspitaal), care este si cea mai veche cladire din Bruges, fiind fondata in secolul al XII-lea. Alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si treceti pe lista de vacanta Bruges Muzeul Memling, care va va imbia cu o mica colectie de lucrari ale lui Hans Memling (aprox. 1430-94). La sud de fostul spital, se afla strada Walstraat, marginita de mici case din secolele al XVI-lea si al XVII-lea, unde o plimbare de vacanta Bruges va va purta inapoi, in timp, in atmosfera arhitecturala a acelor secole.

Daca veti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges, trebuie sa stiti ca, in epoca medievala, Minnewater („Lacul Iubirii”), de pe partea indepartata a Wijngaardplein, facea parte din portul aglomerat al orasului Bruges.  In zilele noastre, insa, doar Gothic Lock House, mai ofera un indiciu in ce priveste trecutul. Puteti bifa pe lista de vacanta Bruges, daca ati ales oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si Lock House, care este o priveliste incantatoare a podului catre Béguinage din Bruges (Prinselijk Begijnhof ten Wijngaerde), cu casele sale albe din secolul al XVII-lea grupate in jurul unei curti cu iarba, umbrita de copaci, care a fost fondata in 1245 de Margareta de Constantinopol si astazi este casa maicilor benedictine. Alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si, intre poarta de intrare si biserica (fondata in 1245, restaurata in 1605), veti avea ocazia sa vizitati Muzeul Begijnhof.

Inspre capatul canalului Dijver, veti putea observa un ansamblu atragator de cladiri din secolul al XV-lea, candva conacul Heren van Gruuthuse. Alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges si veti putea vizita Muzeul Gruuthusemuseum, care detine o colectie superba de antichitati si arta aplicata. Alaturi, se afla Muzeul Brangwyn, pe care il puteti trece, de asemenea, pe lista de vacanta Bruges. Aici, veti putea admira colectii de portelanuri, articole cositorite, ceramica, obiecte de sidef si o expozitie de picturi si desene ale unui artist britanic, Frank Brangwyn, nascut la Bruges (1867-1956).

Sint-Salvatorskathedraal poate fi urmatoarea voastra oprire in Bruges, daca achizitionati oferte city break Bruges si un sejur Bruges. Astfel, de la Biserica Maicii Domnului, daca o luati pe straduta Heilige Geeststraat pana la Sint-Salvatorskathedraal, nu mai e mult si veti putea vizita cea mai veche biserica parohiala din Bruges. 

Alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si vizitati Sint-Jacobskerk! Sint-Jacobstraat continua dincolo de Eiermarkt pana la Sint-Jacobskerk gotic. Pe drum, veti intalni si Academia muzicala din secolul al XVIII-lea, precum si Boterhuis (un centru cultural). De asemenea, alegand oferte city break Bruges si un sejur Bruges veti avea ocazia sa vizitati Jeruzalemkerk. Aceasta biserica gotica dateaza din 1428 si a avut drept model Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, cand o familie a facut un pelerinaj in Tara Sfanta si, impresionata, a construit aceasta biserica. Alegand oferte city break Bruges si un sejur Bruges, veti putea admira lucrarea extrem de fina a vitraliilor bisericii, care dateaza din secolele al XV-lea si al XVI-lea si, veti avea ocazia sa vedeti si o replica a Sfantului Mormant. Jeruzalemkerk se remarca si la exterior, prin turnul sau, care este distinct diferit de alte turle bisericesti din Belgia, datorita influentelor sale orientale.

Pasionatii de istorie militara care petrec o vacanta Bruges si au ales oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, pot face o excursie de o zi pe campurile de lupta si memorialele din Flandra. In acest sens, alegand oferte city break Bruges si un sejur Bruges, puteti avea in vedere vizitarea orasului Ypres, care se afla la mai putin de o ora de mers cu masina. Daca nu sunteti in vacanta Bruges cu masina personala, puteti alege oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si sa inchiriati una. Orasul Ypres gazduieste multe dintre cele mai importante situri ale Primului Razboi Mondial din zona, inclusiv Poarta Menin si Rijselpoort (sau Lilletor), mai multe cimitire si monumente de razboi. Alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges si, veti descoperi ca orasul Ypres are, de asemenea, mai multe biserici frumoase si o piata veche, frumoasa, Groke Markt. 

Daca nu optati pentru o vacanta Bruges, in care sa alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si vreti sa veniti in Bruges cu propria masina, puteti alege sa faceti turul Flandrei intr-o singura zi sau sa optati pentru un tur organizat, in caz ca ati ales oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges. Daca alegeti turul, veti obtine informagtii si veti afla reperele istorice importante mai usor, de la un ghid expert.

Daca ati ales o vacanta Bruges dar nu ati ales oferte Bruges pentru hoteluri Bruges inca, ci v-ati hotarat doar in ce priveste zboruri Bruges si va intrebati unde sa stati la Bruges pentru vizitarea obiectivelor turistice, noi va recomadam centrul orasului medieval din Bruges. Daca ati ales oferte city break Bruges si petreceti un sejur Bruges scurt, centrul orasului medieval din Bruges este si usor de explorat pe jos si, cel mai bun loc de cazare il gasiti la cativa pasi de Markt, piata principala a orasului.

De asemenea, daca doriti sa petreceti o vacanta Bruges, puteti alege o cazare buna, atunci cand optati pentru oferte city break Bruges si un sejur Bruges, pe langa Piata Burg.

Bruges este o excelenta baza pentru excursii si exista o multime de optiuni pentru cei care cauta excursii de o zi de la Bruges inspre diferite alte destinatii. Spre exemplu, daca doriti o vacanta Bruges inspre statiunile de plaja de lux Knokke-Heist, puteti alege oferte Bruges pentru zboruri Bruges, fara sa optati pentru hoteluri Bruges. Sau, daca doriti sa ajungeti in vacanta Bruges, in Parcul Natural Zwin, de asemenea, puteti opta pentru oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges.

Mai puteti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges si sa vizitati Ghent, un oras cu o arhitectura comparabila cu Bruges, dar care este un oras mai putin aglomerat. Si, de asemenea, alegand oferte city break Bruges si un sejur Bruges, puteti dori sa vizitati orasul Lille, care este un amestec minunat de Franta si Belgia.

O vacanta Bruges de o zi in Lille, alegand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges va va da oportunitatea sa gustati mancaruri care evidentiaza cele mai bune din ambele lumi, arhitectura frumoasa, inclusiv biserici gotice si cladiri publice baroce si un numar uimitor de muzee impresionante.

In zilele noastre sunt destui turisti care aleg o vacanta Bruges si achizitioneaza oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges pentru ca este un oras viu, cu multe evenimente culturale pe tot parcursul anului si, cea mai  buna modalitate de a aprecia tot ce ofera Bruges, este sa alegeti si dumneavoastra oferte city break Bruges si un sejur Bruges si sa stati cateva zile.

Alegeti oferte city break Bruges si un sejur Bruges si bucurati-va de ospitalitatea unor hoteluri Bruges de tip boutique romantice si vizitati muzeele si bisericile din Burges si, mai presus de toate, descoperiti chiar dumneavoastra, alegand o vacanta Bruges si oferte Bruges pentru zboruri Bruges alte locuri linistite sau agitate, precum si istoricul orasului adormit Bruges!

Daca doriti sa faceti o excursie pe canale (30 de minute), puteti alege unul dintre  tururile cu barca, disponibile de-a lungul canalelor. Aceasta este o modalitate buna de a obtine o  perspectiva de ansamblu asupra acestui oras comercial istoric. Asadar, alegeti o vacanta Bruges si oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges si, tineti cont de acest exemplu de petrecere a timpului liber. Nu ratati aceasta unica ocazie de a descoperi „Venetia Nordului”- Bruges, in cel mai romantic mod posibil. Barcile mici fac parte din peisajul turistic local. 

Ce ar trebui sa mai retineti, daca veti alege oferte city break Bruges si un sejur Bruges este ca, in general, Bisericile din Bruges gazduiesc numeroase comori ascunse. 

De asemenea, nu e o vacanta Bruges completa in Bruges, alegand oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, daca nu intrati intr-unul dintre puburile belgiene, pentru ca, dupa cum stiti deja, cel mai probabil, daca sunteti pasionati de bere si de arta facerii ei, veti avea de ales intre aproximativ 300 de sortimente de bere.  Exista trei beri premiate, inclusiv competitii internationale gazduite de Bruges: The Brugse Zot, Straffe Hendrik Burgundy și Flanders. Halve Maan este o fabrica de bere istorica si autentica din centrul orasului Bruges. Aceasta fabrica de bere este o afacere de familie cu o traditie de sase generatii de fabrici de bere, incepand cu anul 1856. 

Daca aveti in plan sa achizitionati oferte city break Bruges si un sejur Bruges, ar mai trebui sa tineti cont ca estul orasului Bruges este un loc linistit si un loc minunat pentru plimbari in aer liber. Aici o sa vedeti una dintre putinele porti medievale supravietuitoare ale orasului medieval, iar daca va indreptati mai inspre nordul orasului, de-a lungul canalului, veti avea ocazia sa vizitati si o colectie de mori istorice.

Daca petreceti o vacanta Bruges si ati ales oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, opriti-va pentru un aperitiv la Café Rose Red  sau sa incheiati o zi turistica cu o bere intr-o pivnita din secolul al XIII-lea, de exemplu, la Le Trappiste.

Daca sunteti pasionati de ciocolata, atunci e musai sa achizitionati oferte city break Bruges si sa petreceti un sejur Bruges in "orasul ciocolatei". O vacanta Bruges va va releva faptul ca orasul are peste 50 de ciocolatieri pasionati si este un autentic laborator de ciocolata. Bruges este un loc in care valorile, traditiile si talentul se completeaza. Daca alegeti oferte Bruges pentru hoteluri Bruges si zboruri Bruges, veti putea gusta din traditionala ciocolata artizanala belgiana si sa sarbatoriti cu tot felul de creatii inovatoare, in materie de ciocolata. In Bruges, exista chiar si un Muzeu de povesti Choco, und eputeti, impreuna cu copiii, sa descoperiti istoria ciocolatei belgiene, sa urmariti o demonstratie a procesului de fabricatie, sa degustati, bineinteles. Muzeul ofera si jocuri interactive pentru copii, unde pot vana dulciuri de ciocolata.

Daca vorbim de Bruges si nu vorbim de dantela sa, renumita la nivel mondial, atunci nu putem spune pe deplin ca stim orasul Bruges. Fabricarea dantelei este printre cele mai practicate mestesuguri tradidionale. Daca veti achizitiona oferte city break Bruges si un sejur Bruges si va veti adanci in inima orasului medieval, veti vedea multe mostre de dantela expuse pe fiecare dintre strazile pitoresti ale Brugesului si mesteri populari care o lucreaza in poarta sau in fata unui magazin mic de dantelarie. 

Bruges ni se pare cel mai turistic oras al Belgiei, cu farmecul sau medieval, nealterat de timp. Centrul istoric al oras ului Bruges este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 2000 si merita pentru frumoasele sale cladiri gotice, din caramida, precum si pentru capodoperele artei primitive flamande. Bruges este ca un muzeu în aer liber si este considerat, datorita canalelor sale, Venetia Nordului.

Mai multe informatii despre Bruges pe https://www.visitbruges.be/