City break Munchen Oferte Munchen
Destinatie
Nume hotel

City break Munchen

Oferte city break Munchen. Sejur Munchen. Vacanta Munchen. Hoteluri Munchen. Zboruri Munchen. Oferte Munchen.

Alegeti o vacanta Munchen, un city break Munchen din oferte Munchen cu hotel Munchen si zbor Munchen inclus, un sejur Munchen, pentru a vizita Munchen!

Pe raul Isar, la marginea Alpilor Bavarezi, se afla orasul Munchen, capitala Bavariei si, daca ati ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca sunteti in cautarea unor oferte city break Munchen pentru o mini- vacanta Munchen, in care sa vizitati cele mai importante obiective turistice. Sau poate ca sunteti in cautare de oferte Munchen pentru un sejur Munchen mai lung, de ce nu?! Ei, bine, cu ajutorul motorului nostru de cautare, puteti verifica chiar dumneavoastra hoteluri Munchen sau zboruri Munchen dorite. Verificati acum zboruri Munchen cu ajutorul motorului nostru de cautare!

De interes, daca ati ales oferte city break Munchen sau sunteti in curs de a alege oferte Munchen si un sejur Munchen, chiar in centrul orasului istoric din München este piata mare, Marienplatz, unde atat turistii, cat si localnicii isi dau intalnire. Marienplatz a devenit piata principala a orasului inca din anul 1158.

Poate ca ati auzit de Piata de Craciun din Marienplatz? Daca nu, puteti alege oferte city break Munchen special pentru asta. Evenimentul se intampla, de obicei, in ultima saptamana din noiembrie si se incheie pe 24 decembrie. Rezervati acum hoteluri Munchen si zboruri Munchen!

Alegeti oferte Munchen si un sejur Munchen in perioada de iarna si o sa va incante parcurile si pietele din Munchen, care se transforma, intr-un fel magic, datorita decoratiunilor de Craciun si luminitelor colorare, muzicii de sarbatori, brazilor. Veti avea parte de o vacanta Munchen de Craciun minunata, unde veti avea ocazia sa cumparati inimioare colorate de turta dulce, jucarii din lemn, ornamente pentru brad, precum si artizanat local specific sarbatorilor de iarna. Daca veti alege zboruri Munchen in aeasta perioada, rezervati din timp hoteluri Munchen! 

Daca veti oferte city break Munchen, veti avea parte de un sejur Munchen feeric, daca veti ajunge si in satul de Craciun din curtea Residenz, iar daca ati ales oferte Munchen pentru a petrece o vacanta Munchen cu copiii, aici se vor bucura de diverse spectacole pentru copii, iar dumneavoastra de un spectacol care transforma piata intr-una medievala, cu mesteri imbracati in costume traditionale, din Evul Mediu, care vand suveniruri autentice. Dintre toate, merita sa alegi zboruri Munchen si hoteluri Munchen in aceasta perioada pentru lebkuchen-ul traditional (turta dulce) din Nürnberg, vanduta pentru prima data la primele piete de Craciun din München, in anii 1600,  favorite si astazi. Cautati hoteluri Munchen si zboruri Munchen disponibile in perioada de iarna acum!

 

Rezervare Telefonica?

0740 917 630

Daca nu te descurci cu motorul de cautare online, poti contacta pentru suport un agent de turism Eurotrip!

Te vom ajuta sa-ti rezervi city break-ul potrivit si sa folosesti cu incredere sistemul nostru online, care iti va oferi consultanta pentru a gasi cea mai buna oferta!

Ia o pauza, hai intr-un city break!

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis

Telefon:

E-mail:

Rezervare city break Munchen

* campuri obligatorii

Adaugati un nume
Adaugati un email valid
Adaugati un mesaj
Trebuie sa fiti de acord cu conditiile de prelucrare a datelor personale.

Sunt turisti care aleg oferte Munchen si un sejur Munchen pentru festivalurile  sezoniere, Munchen avand un calendarul cultural bogat, altii oferte city break Munchen pentru a vizita muzeele, palatele remarcabile ale Munchenului si bisericile sale. Daca veti alege sa petreceti si dumneavoastra o vacanta Munchen, veti observa variatele parcuri si gradini publice, in special de frumoasa gradina engleza (Englischer Garten). 

La Eurotrip puteti alege zboruri Munchen si hoteluri Munchen pentru a petrece o zi doua, ca sa explorati orasul si, tocmai de aceea ar trebui sa va planificati timpul de vacanta Munchen pe care il aveti la indemana, din timp. 

Unde sa stati in Munchen pentru vizitarea obiectivelor turistice? Cum cele mai multe dintre atractiile turistice se gasesc in centrul istoric, recomandam ca, atunci cand alegeti un sejur Munchen, dand curs unei oferte Munchen sa optati pentru hoteluri Munchen din apropierea centrului istoric. In felul acesta, nu veti alerga de la un obiectiv turistic la altul.

Zidurile medievale care odinioara inchideau Altstadt (orasul vechi) din Munchen au disparut, dar nu in totalitate, iar astazi, daca ati ales zboruri Munchen veti gasi ca portile de la Karlstor, Sendlinger Tor si Isartor sunt inca impresionante, iar strazile largi si curbate care le-au inlocuit pe cele disparute, inca pastreaza atmosfera centrului istoric. Exista cateva hoteluri Munchen apreciate, la doar cativa pasi de Marienplatz, gasiti si hoteluri Munchen de lux pe langa langa palatul si muzeele Residenz dar si hoteluri Munchen in apropiere de strazile comerciale.

Daca alegeti oferte city break Munchen puteti trece pe lista de vacanta Munchen Palatul Nymphenburg, un palat baroc, aflat la periferia nord-vestica a orasului. Gradina Nymphenburg, din secolul al XVII-lea, ascunde un labirint, statui de marmura ale zeilor greci, o fantana mare si o serie de sere.

Daca ati ales oferte Munchen si un sejur Munchen, puteti avea in vedere si o vizita la München Residenz, sediul ducilor, alegatorilor si regilor Bavariei, unul dintre cele mai spectaculoase palate din Europa si daca pentru dumneavoastra, o vacanta Munchen inseamna si vizita la muzee, aflati ca Residenz gazduieste o serie de monumente si muzee, inclusiv Muzeul Residenz, Trezoreria, Biserica Curtii Tuturor Sfintilor (Allerheiligen-Hofkirche) si Cuvilliés-Theatre. Merita, mai ales, sa achizitionati oferte city break Munchen pentru frumoasa gradina a curtii si numeroase fantani, iazuri si gradini.

Gradina Zoologica Hellabrunn este, de asemenea, un obiectiv turistic pe care ati putea sa il luati in calcul, in cazul in care alegeti oferte city break Munchen. Este una dintre cele mai bune gradini zoologice din Europa.

Alegand oferte Munchen si un sejur Munchen, veti fi mai aproape de muzeele de arta din districtul Kunstareal sau Peterskirche (Biserica Sf. Petru), cea mai veche biserica parohiala din München

Daca veti opta pentru o vacanta Munchen, Deutsches Museum (Muzeul Deutsches) este cel mai mare muzeu de tehnologie din lume. Daca ati ales oferte Munchen si pettreceti un sejur Munchen alaturi de copiii dumneavoastra, Kids 'Kingdom este plin de activitati practice destinate copiilor. Merita sa alegeti zboruri Munchen pentru acest obiectiv turistic, pentru ca este cel mai popular muzeu din Germania si un loc preferat de familii.

Daca aveti in vedere achizitionarea unei oferte Munchen pentru un sejur Munchen, mai puteti trece pe lista de vacanta Munchen Biserica Rococo Asam, Frauenkirche din München (Catedrala Maicii Domnului) ,Michaelskirche (Biserica Sf. Mihail) sau Biserica teatrala Sf. Cajetan (Theatinerkirche St. Kajetan), mai ales daca sunteti adeptii turismului religios.

oferte city break Munchen.

Alegeti oferte city break Munchen si adaugati pe lista de vacanta Munchen Teatrul Cuvilliés, situat in apropierea Residenz-ului, un exemplu de teatru rococo, construit in 1755, uimitor din punct de vedere arhitectural. 

Puteti fructifica zboruri Munchen si pentru a vizita orasul Salzburg, decorul filmului Sunetul muzicii.

Mai multe informatii despre Munchen pe https://www.muenchen.de/