830 lei pers/sejur Rezerva acum
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Craciun 2017 RESORT MOIECIU
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Craciun 2017 RESORT MOIECIU tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acumLOCATIE   Pachet 3 nopti    Nr.persoane incluse in tarif
 Camera dubla Hotel 3*** si Vila 3***  830 lei  2 adulti
 Camera dubla Casa Ana 4****  1010 lei  2 adulti
 Camera dubla Casa Bogdan, Casa Dorina, Casa Ovidiu 3***  710 lei
 2 adulti
 Camera tripla Hotel Cheia 3***si Casa Aron 3***  1140 lei
 3 adulti sau 2 adulti +2 copil
 Camera tripla Casa Ovidiu 3***  960 lei
 3 adulti sau 2 adulti +1 copil cu varsta pana in 14 ani
 Apartament Casa Dorina, Casa Bogdan 3*** si Garsoniera Hotel Gradistea 3***  1290 lei
 3 adulti sau 2 adulti +2 copii cu varsta pana in 14 ani

Hotel 3***(Hotel Gradistea, Hotel Cheia) Vila 3***( Casa Aron, Casa Alex, Casa de Lemn) Gratuitate cazare si mic dejun pentru copii cu varsta 0-3.99 ani cazati in camera dubla cu parintii. Meniul pentru masa festiva de Craciun nu este gratuit se poate achizitiona separate:40.00 lei

Tariful include:

Cazare :3 nopti Mic dejun si Masa festiva de Craciun pentru 2 adulti cazati in camera dubla; 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta pana in 14 ani cazati in suita sau apartament. Meniu masa festiva de Craciun servit la portie - Gustare traditionala :4 feluri de branzeturi, 4 feluri de carne, legume - Combinata taraneasca cu sarmale, carnaciori, mamaliga - Placinte asortate (cu branza si cu mere)


Data postarii ofertei: 12 Octombrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!