Sejur Croaziera Vas Norwegian Sun. Oferta croaziera America de Sud Plecare Bucuresti


2607 euro pers/croazieraRezerva acum
Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud
Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud
Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud
Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum


Croaziera de grup cu zbor inclus in America de Sud: Chile -Uruguay -Argentina Santiago de Chile -Fiordurile chiliene -Patagonia -StramtoareaMagellan -Ţara de Foc -Capul Horn -Insulele Folkland -Montevideo -Buenos Aires Vas de croaziera: Norwegian Sun Perioada: 07-25Martie 2017 (16 nopti) cu zbor din Bucuresti Pret:2.607Eur / persoana(toate taxele de zbor si taxele portuare INCLUSE) Bilet de avion din Bucuresti Masa in regim de pensiune completa la bordul vasului Transferurile aeroport-port-aeroport Insotitor roman de grup Ziua 1 (07 Martie): Prezentarea la aeroportul Otopeni cel tarziu la ora 13:00 pentru efectuarea formalitatilor de check-in. Calatoria catre Santiago de Chile va avea o escala la Paris iar sosirea in Santiago de Chile este programata pentru ora 09:55 in data de 08 Martie. Ziua 2(08 Martie): Bun venit in Santiago de Chile. Transfer de la aeroport la hotel Atton Vitacura 4* (sau similar). Check-in incepand cu ora 15:00. Timp liber. Ziua 3(09 Martie):Micul dejun pana la ora 09:30. La ora 10:00 transfer de la hotel catre Valparaiso pentru imbarcarea pe vasul Norwegian Sun. Zilele 3-18(09-24 Martie):Croaziera la bordul vasului Norwegian Sun conform itinerariului: 09 Martie  Valparaiso (Chile) 17:00 10 Martie  Relaxare pe mare 11 Martie  Puerto Montt (Chile) 8:00  17:00 12 Martie  Puerto Chacabuco (Chile)10:0018:00 13 Martie  Navigare in fiordurile chiliene 14 Martie Navigare in fiordurile chiliene 15 Martie Punta Arenas (Chile)7:0017:00 16 Martie Ushuaia (Argentina)10:0018:00 17 Martie Navigare in Capul Horn 18 Martie Port Stanley (Insulele Folkland)9:0020:00 19 Martie Relaxare pe mare 20 Martie Puerto Madryn (Argentina)7:0017:00 21 Martie Relaxare pe mare 22 Martie Montevideo (Uruguay)8:0018:00 23 Martie Buenos Aires (Argentina) 8:00 24 Martie Buenos Aires (Argentina) Ziua 18 (24 martie):Dimineata,dupa micul dejun la bordul vasului,are loc debarcarea in portul din Buenos Aires urmand ca apoi sa se realizeze transferul de la port la aeroport pentru zborul de retur. Formalitatile de check-in in aeroportul din Buenos Aires vor incepe cel tarziu la ora 15:55. Calatoria catre Bucuresti va avea o escala la Paris iar sosirea pe aeroportul din Otopeni este programata pentru ora 23:00 in data de 25 Martie. Ziua 19 (25 martie):Sosire la Bucuresti in jurul orei 23:00. Santiago de Chile, „ the city with a view", va ofera o panorama impresionanta asupra muntilor Anzi.Un oras cosmopolit, plin de viata, Santiago de Chile imbina stilul vechi, art decosi neo-gothic cu arhitectura moderna.Nu ratatio plimbare prin „ Centro" unde vetigasi numeroase magazine,muzee, restaurante, barurisi parcuri superbe.

Tariful include:

insotitor de grup roman zborul din Bucuresti pana la Santiago de Chile si retur din Buenos Aires catre Bucuresti cu compania aeriana Air France escala la Paristaxele de zbor (335 Eur /persoana) pot suferi modificari taxele portuare (356Eurpersoana)transferul aeroport Santiago hotel in Santiago1noapte de cazare in Santiago la hotel Atton Vitacura 4*(sau similar) cu regim de masa mic dejun transfer hotel Santiago port Valparaiso15 nopti la bordul vasului, cazare n tipul de cabina ales pensiune completa la bordul vasului de croaziera ( mese principale in restaurantele principale de la bordul vasului in stil bufet, fara bauturi incluse) room service la bordul vasului de la ora 05:00 pana la miezul noptii ceai, suc (doar la micul dejun), si apa de la dozatoarele de la bordul vasului accesul la o gama larga de evenimentele de divertisment de la bordul vasului accesul la programe speciale pentru copii si adolescenti la bordul vasului(intre 2 si 17 ani accesul la galeriile de arta si implicit la licitatiile de la bordul vasului accesul la piscinele si jacuzzurile exterioare ale vasului accesul la sala de fitness a vasului acesul la biblioteca vasului accesul la terenurile de sport de pe vas accesul gratuit la programele de pe televizorul din cabina ( exceptand filme la cerinta ) transferul port Buenos Aires aeroport Buenos Aires.
Tariful nu include:

bacsisul la bordul vasului: aprox. 13,50USDn/ persoanannoapte se achita pe vasul de croaziera, la debarcare; masa in restaurantele cu specific de la bordul vasului bauturile alcoolice de la bordul vasului sucurile si unele bauturi non alcoolice imbuteliate de la bordul vasului serviciile din saloanele de Spa de la bordul vasului cursurile de fitness de la bordul vasului jocurile de noroc de la bordul vasului accesul la internet (la bordul vasului) excursiile optionale de la bordul vasului serviciile de Babysitting de la bordul vasului orice obiecte achizitionate de la bordul vasului participarea la unele seminarii speciale de la bordul vasului serviciile de curatatorie de la bordul vasului serviciile medicale de la bordul vasului serviciul de livrare a pizzei de la bordul vasului


Data postarii ofertei: 02 Februarie 2017

Va recomandam: - inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip. - Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie  Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740917630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +2 % comision de risc valutar. - factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank - factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank  Nota:  Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.            In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!