Descopera Egipt cu insotitor de grup in 9 zile


850 euro pers/sejur Rezerva acum
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Croaziera Egipt martie septembrie octombrie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


  EGIPT    9 zile

 CAIRO-PIRAMIDELE-HURGHADA(Marea Rosie)-ALEXANDRIA  
2 CROAZIERE pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor
Ziua 1 - Sambata, ora 20, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50, decolare. Sosire, ora 0.30. 
Ziua 2 Ora 00.30-decolare spre Cairo. Sosire, ora 2.50. Excursie cu autocarul  la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sosire la Cairo-ora 17. Shopping (2 ore) in  Bazarul Khan El Khalili.  
 
Cazare in Cairo.
Ziua 3  (mic dejun). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte).  Deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops +3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kephren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. In Cairo-croaziera pe Nil cu cina.                      Cazare in Cairo. 
Ziua 4 (mic dejun).Se viziteaza:  Muzeul de Egiptologie, Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata).
Cina si cazare in tren.
ZIUA 5 (mic dejun).Sosire in Aswan.Vizita Marele Baraj si Obeliscul Neterminat.  
 Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 6 (mic dejun). Se viziteaza  Templul Kom Ombo  si Templul Edfu. 
 
Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si  mormântul lui Tutankamon, Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor). Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.   
 Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 8(mic dejun). Vizita malul de est - Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor Deplasare in convoi de autocare de la Luxor la Marea Roşie. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental - Al Saqala - Al Dahar) si popas la Marea Rosie. Deplasare la Cairo. Cazare in Cairo. 
Pt. plecarea din 12.03 -
ZIUA 9 - Duminica
(mic dejun). Transfer la aeroport.  Ora - 04.00 decolare, sosire la Istanbul, ora 06.20. Decolare la ora 07.55, sosire la Otopeni la ora 0..
Pt. restul plecarilorZIUA 9 - Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport.  Ora - 8.35 decolare, sosire la Istanbul, ora 11.55. Decolare la ora 18.50, sosire la Otopeni la ora 20.50.
Pret:  595 +255 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : a) 70 € =croaziera (40 €)  pe Nil cu cina si program  artistic + excursia (fara biletele de intrare) la Alexandria (30 €) ;b) 185 €=taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).  
 Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 295 €. La inscriere se achita minim 200 €.   
 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                 
Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghid egiptean ; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat; -   transport cu avionul Bucuresti –Istanbul– Cairo / Cairo – Istanbul– Bucuresti; -   3 cazari cu mic dejun in Cairo  in hotel de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus); -  1 cazare in tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun ; -  3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL(vapor de 5***** cu piscina).
Tariful nu include:

viza, 20 euro,  se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo; - biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice .


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!