1094 lei pers/sejurRezerva acum
Litoral Romania 2018 HOTEL MODERN 4*
Litoral Romania 2018 HOTEL MODERN 4*
Litoral Romania 2018 HOTEL MODERN 4*
Litoral Romania 2018 HOTEL MODERN 4*
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Litoral Romania 2018 HOTEL MODERN 4* tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum


Preturi in Lei / Persoana- SERII DE 5 NOPTI Tip camera 25 Mai - 15 Iun 01 Sep - 15 Sep Dubla standard 3* 1019.35 Dubla superior 4* 1093.95 Garsoniera 4* 1143.70 Servicii incluse: cazare si ultraall inclusive.   Copil intre  0 - 6.99 ani are gratuitate indiferent de tipul de camera achizitionat.   Copil intre 7 - 11.99 ani  achita 50 % din  pachetul achizitionat de un adult  si se ofera pat suplimentar (camera superioara sau garsoniera)   Adult/copil peste 12 ani = copilul/adultul achita 70 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar (camera superioara sau garsoniera) Nu se accepta camere in regim single. Nu se accepta camere in regim special- 1 adult + copii (0-11.99 ani)   Pachetul Litoralul pentru toti- ultra all inclusive:   Cazare, mic dejun + gustare+pranz +gustare+ cina, bauturile incluse in timpul meselor, la barul restaurantului, si la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Bauturi racoritoare si bere pe plaja, intre ore orele: 09:00-18:00. Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea ) Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului. Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera. Agrement Complexul Modern ofera gratuit urmatoarele: - miniterenuri de sport: baschet, badminton, volei, 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu de joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, billiard, rummy si table (in limita disponibilitatii), sala fitness, sauna, aqua gym si zumba.   ENTERTEIMENT Animatie pentru copii in intervalul 11:00 - 13:00 si 17:00 - 19:00. In acest program se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face paiting, baloane modelate, clowni.   KARAOKE pentru copii si adulti Muzica live (instrumentala si vocala) Program specific in cursul cinelor tematice, cursuri de dans, show-uri de dans, spectacole de teatru, animatie, proiectii de filme.   Servicii gratuite: -informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese, trezirea clientilor la ora solicitata, internet wireless, pastrarea obiectelor de valoare(seif in dotarea camerelor), comenzi taximeter, pastrarea bagajelor. - parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCAREA CU LOCURI LIMITATE- proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA. Hotelul NU rezerva, NU asigura locuri de parcare si nici NU percepe taxa pentru parcare.       NU se cumuleaza cu oferta Inscrieri Timpurii.

Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - taxa locala de oras - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 28 Noiembrie 2016

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!