Vacante pe litoralul romanesc Cauta hotelul dorit

Oferte litoral Romania

Vacanta litoral Romania

Alege sejurul tau pe litoralul romanesc

Romania este destinatia traditionala pentru vacantele de litoral, fie ca turistii merg intr-un week-end prelungit sau intr-un sejur de o saptamana pe litoralul romanesc. Aspectul l-am regasit in fiecare an din ce in ce mai aproape de standardele din strainatate, iar avantajul este ca multi turisti pot trece in cateva ore de la agitatia orasului la linistea falezei si a brizei marii. Anul acesta am regasit cu placere noul parc acvatic din Jupiter, cu un standard excelent, inaugurat in 2019. Turistii care aleg statiunile Neptun sau Jupiter au acces facil la aquaparc, fiind in imediata apropiere a promenadei, a hotelurilor si a falezei. Statiunea Olimp isi schimba complet infatisarea prin trecerea complexului Belvedere-Amfiteatru in patromoniul celor de la Phoenicia, astfel devenind Phoenicia Blue View,  un hotel cu amplasare excelenta, de 4* . Despre Mamaia, orice stie ca poate gasi toate standardele de cazare, de la sejururi la preturi minime la cele de lux ( Hotelurile precum Vega sau Arena Regia sunt in topul hotelurilor de pe litoral). Mamaia Nord a devenit alternativa turistilor care aleg hoteluri noi, cu camere mai spatioase si plaja in imediata apropiere. Statiunea Eforie Nord este in continua schimbare in bine, proiectul amplu a inceput cu largirea plajei si lucrari de consolidare, la care s-au aliniat si hotelurile, avand din ce in ce mai multe optiuni pentru vacante all inclusive la hoteluri cu recenzii foarte bune din partea turistilor: Complexul Steaua de Mare, Complex Dunarea sau Hotelul Aquatonic 4* . Spre sudul litoralului si statiunile Venus, Saturn si Mangalia incep lucrari de restructurare, turistii care au fost in acest an chiar ne-au mentionat ca au vazut imbunatatiri atat in atitudinea personalului, cat si in facilitati. 

Eurotrip are incredere in litoralul romanesc si in vacantele reusite ale turistilor nostri!

Ce spun clientii Eurotrip

 • Maria A.

  Eforie Nord, 15-18 iul 2020, "Totul a fost foarte ok , camerele cam micute pentru 2 adulti si 2 copii , dar ne-am descurcat , nu a fost nevoie sa cerem pat suplimentar. Din punct de vedere al igienei am resimtit respectarea protocoalelor peste tot, de la receptie pana la plaja , peste tot regaseai dezinfenctant , iar in camera aveai o sticluta de spirt . Un minus ar fi pentru locurile insuficiente de parcare . Cu greu gasesti ... pentru sezong la plaja la fel , trebuie sa te grabesti sa prinzi loc :)) Mancarea buna , destul de diversificata , insa a cam lipsit pestele . Per total un sejur reusit , am mai fi stat :) Multumim pentru tot , Cristina "

 • Madalina N.

  Jupiter, 15 - 20 iulie 2020, "Foarte frumos, m-am intors odihnita . Hotelul curat, mancarea buna. Statiunea nu foarte aglomerata, ca numar de turisti, Daca ar fi stat toti pe sezlong, ar fi fost pline Duminica a fost un pic mai aglomerat, in rest foarte ok La hotel se respectau masurile de siguranta. Se intra cu masca cand mergeai la masa. Nu aveai acces la mancare, te serveau ei. Lumea mi s-a parut corecta, respecta regulile - era un fel de normalitate Personalul hotelului amabil.Am luat la fata locului varianta de demipeniune (cina) si a fost ok. Masa se servea afara in gradina, in cazul in care vremea nu permite masa se va servi in camera, la noi nu a fost cazul."

 • Aurelian S.

  Mamaia Nord, 1 - 8 iulie 2020 "A fost ok, copiii s-au simtit foarte bine. Nu au avut concerte ca in alti ani, nici nu era asa de aglomerat... Ne-am simtit destul de relaxati cu covidul, insa nici nu am fost in locurile foarte aglomerate si am incerat sa pastram cat de cat distanta"

 • Aurelian S.

  Mamaia Nord, 1 - 8 iulie 2020 "A fost ok, copiii s-au simtit foarte bine. Nu au avut concerte ca in alti ani, nici nu era asa de aglomerat... Ne-am simtit destul de relaxati cu covidul, insa nici nu am fost in locurile foarte aglomerate si am incerat sa pastram cat de cat distanta"