Sejur de toamna la Budapesta- oferta city break


74 euro/persoana/total sejurRezerva acum
City break Budapesta septembrie 2018
City break Budapesta septembrie 2018
City break Budapesta septembrie 2018
City break Budapesta septembrie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

City break Budapesta septembrie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum

Sejur de toamna la Budapesta- oferta city break Vacantele la Budapesta sunt cel emai ieftine city break-uri pe care le puteti avea intr-un oras European, mergand cu masina. Distanta Bucuresti - Budapesta este de 800 km. In sejurul dumneavoastra mergeti la o masa traditionala la restaurantul Borkatakomba, plimbati-va printre labirinturile Castelului din Budapesta,mergi la muzee si la cladirea Parlamentului. Eurotrip agentie de turism recomanda sa mergeti primavara la Budapesta pentru a gasi orasul mai frumos ca nicicand . Admira Dunarea si numara podurile de peste fluviu, poti face chiar si o croaziera gen hop on hop off care costa doar 15 euro. Budapesta este perfecta pentru un week-end prelungit, asa ca va invitam sa planificati din timp zilele libere din anul care urmeaza si sa evadati din cotidianul orasului. Agentii de turism Eurotrip va pot oferi cazare la orice tip de hotel , pornind de la cele ieftine de 2 - 3 stele , pana la cele cu marmura si candelabre de cristal de 5 stele. Indiferent de standardul ales veti regasi Budapesta ca un oras incantator si relaxant , unde puteti reveni oricand cu placere. Vacanta Budapesta 2018 07 Septembrie - 10 Septembrie 2018 Hotel   Localizare Tip masa Tarif CENTRAL GREEN www.centralgreenhotel.hu 3* Budapesta central mic dejun 74 euro/persoana/total sejur   CITY HOTEL RING 3* Budapesta Budapesta fara masa 94 euro/persoana/total sejur   Opera Residence www.operaresidence.hu 3* Budapesta la 200 m fata de Opera fara masa 105 euro/persoana/total sejur   AMBER TERRACE STUDIO 3* Budapesta Budapesta fara masa 114 euro/persoana/total sejur   CITY MATYAS www.cityhotel.hu 3* Budapesta 350m fata de metrou Ferenciek si 300 m fata de Dunare fara masa 117 euro/persoana/total sejur   Burg www.burghotelbudapest.com 3* Budapesta central mic dejun 123 euro/persoana/total sejur   Soho Boutique www.sohoboutiquehotel.com 4* Budapesta central, la 10 min fata de Arena Plaza fara masa 134 euro/persoana/total sejur   BRISTOL www.boutiquehotelbristol.hu/ 4*  Budapesta  Budapesta mic dejun 139 euro/persoana/total sejur THE THREE CORNERS HOTEL BRISTOL www.threecorners.com 4* Budapesta central mic dejun 144 euro/persoana/total sejur   Conditii de plata   Avans 32 euro/pers/sejur     Rest de plata      17 August 2018

Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - taxa locala de oras - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 21 Decembrie 2016

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!