293 euro pers/sejur Rezerva acum
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Oferta Golf Antequera iunie 2018
Nota: 5 din 5. Total 1 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Oferta Golf Antequera iunie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Esti expert in jocul de golf ? Sau vrei sa inveti primele elemente de baza ale jucului de golf si obtinerea licentei de golf ? Malaga este locatia perfecta pentru tine !
Terenuri de golf cu diferite grade de dificultate , campionate organizare pentru profesionisti sau pentru amatori... invata sa iti petreci activ si placut vacanta : joaca golf!
   

16-23 iunie 2018

cam dubla

hotel

BB / RO

tarif  / PERS

GOLF 4*

BB

293Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - taxa locala de oras - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 25 August 2017

Va recomandam: - inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip. - Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie  Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740917630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +2 % comision de risc valutar. - factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank - factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank  Nota:  Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.            In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!