Oferta vacanta Grecia Kefalonia octombrie 2018, tarifele sunt de persoana / total sejur


121 euro/persoana/total sejurRezerva acum
Oferta sejur Grecia Kefalonia individual octombrie 2018
Oferta sejur Grecia Kefalonia individual octombrie 2018
Oferta sejur Grecia Kefalonia individual octombrie 2018
Oferta sejur Grecia Kefalonia individual octombrie 2018
Nota: 5 din 5. Total 251 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Oferta sejur Grecia Kefalonia individual octombrie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum

Oferta vacanta Grecia Kefalonia octombrie 2018, tarifele sunt de persoana / total sejur Kefalonia dispune de plaje extraordinare si spectaculoase, majoritatea cu nisip fin, dar si cu pietre. Plaja Myrtos din golful cu acelasi nume este una din cele mai cunoscute plaje de pe insula si este considerata una din cele mai frumoase din lume, fiind situata la poalele muntelui, nisip auriu fin si apa cristalina de un albastru ireal. Cea mai spectaculoasa pestera este Drogarati avand stalactite si stalagmite multicolore. In apropiere veti regasi fascinantul lac subteran Melissani, care poate fi vizitat doar la o plimbare cu barca cu vasle. Apa isi schimba culoarea odata cu miscarea soarelui in timpul zilei. Eurotrip a fost aici intr-o excursie de informare si va garanteaza ca nu veti regreta aceasta alegere. Vacanta KEFALONIA 2018 24 Octombrie - 31 Octombrie 2018 Hotel   Localizare Tip masa Tarif Ballas Apartments 2* Kefalonia   fara masa 121 euro/persoana/total sejur Dionysios Studios www.dionysiosstudios.gr/ 2* Skala 300 m fara masa 124 euro/persoana/total sejur Liocharis www.liocharis.gr/ 4* Lourdas 300 m mic dejun 145 euro/persoana/total sejur Mirabel City Center www.mirabelhotel.com/ 3* Argostoli 100 m mic dejun 185 euro/persoana/total sejur Monambeles Villas 4* Svoronata pe plaja fara masa 232 euro/persoana/total sejur Athina www.athinahotel.gr/ 3* Karavomylos 50 m mic dejun 235 euro/persoana/total sejur Diana Studios www.dianastudios.gr/en/ 2* Trapezaki 1.5 km fara masa 301 euro/persoana/total sejur KEFALONIA HOUSES 3* Kefalonia   fara masa 465 euro/persoana/total sejur Cephalonia Palace www.cephaloniapalacehotel.com/ 4* Lixouri 150 m mic dejun 1001 euro/persoana/total sejur Conditii de plata   Avans 32 euro/pers/sejur     Rest de plata      03 Octombrie 2018

Tariful include:

- cazare - masa in functie de hotelul ales
Tariful nu include:

- asigurare medicala - taxa locala de oras - transport pana la destinatie (la cerere Eurotrip va poate oferi cele mai bune alternative de transport )


Data postarii ofertei: 18 Ianuarie 2018

Va recomandam: - inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip. - Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +0.05 ron comision de risc valutar. - factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank - factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.           In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!