Alege destinatia si oferta de litoral dorita! Hai in vacanta la mare!

Oferte vacante la mare - extern

Vacanta la mare

asteptata atat de copii cat si de adulti

A venit vacanta! Planificarile concediului sunt in plina desfasurare, cu totii asteptam acele zile de relaxare, vacanta de vara, cea ami importanta vacanta din an. Cu totii iubim vacantele, si noi , agentii de turism, si voi, turistii. Eurotrip este dedicata turistilor sai, se implica pentru fiecare oferta de vacanta in parte, tocmai ca turistii sai sa aiba cele mai frumoase amintiri de fiecare data. Hotelurile le alegem impreuna, in functie de bugetul alocat vacantei si de comfortul dorit, Eurotrip recomanda fiecarei familii locatia potrivita. Nu ne laudam noi , ci o spun turistii nostri,  in fiecare feedback pe care il primim la returul din vacante. 

Ne place sa gasim destinatii interesante, cum ar fi vacanta de vara in Costa Amalfi sau in Sardinia, destinatii cosmopolite - Cannes, Monaco, Marbella sau Mykonos, destinatii clasice sau pentru vacantele all inclusive: Nisipurile de Aur, Antalya sau destinatii pe care le iubim cu totii: Insulele Grecesti, Sicilia sau Costa Brava. 

Tarifele pachetelor Eurotrip sunt dinamice, ele se pot modifica chiar si de la o ora la alta. Vacantele bune se achizitioneaza din timp. 

Ce destinatie alegi pentru vacanta ta: Spania cu soare, Italia cu risotto si pizza, Grecia cu ritm de zorba sau Franta rafinata? 

Recenzii vacante litoral clienti Eurotrip

  • Alexandra D

    "liniste perfecta, eram foarte obositi. Seara era mai aglomerat la terase . La Meteora ziua era foarte liber, seara foarte aglomerat , ieseau si localnicii la terase. In Lefkada, la cazare ne-au dat camere superior pentru ca veneam prin Agentia Eurotrip! La retur am stat 20 min in granita. "

  • Maria H.

    "Am trecut de vama. Si stam cu stres, ca ne-a facut test mie si sotului ( Coduri qr care incepeau cu cifra 1). Rezultatul ...cred ca 24 ore speram sa nu fim sunati ... Au trecut cele 24 de ore si nu ne-a cautat nimeni in urma testului covid facut la granita. Inseamna ca de-acum suntem cu adevarat in vacanta. Lefkada, venim! Multumim pentru sprijin!"

  • Andrei B.

    "Kalimera ! Cand am ajuns in aeroport, la Otopeni, am stat afara, au niste corturi amenajate si se intra organizat, cate 10-20 pers pt a nu se bloca la check in. La hotel am primit camera cu sea view gratuit. Peste tot se vad "urmele" lăsate de pandemie in ideea ca gradinile sunt mai neingrijite fata de alti ani, turiștii putintei ( ceea ce e un plus de confort psihic după parerea mea, dar te si intristeaza pe deoparte) , plaja hotelului destul de pustie dar superba ( nisip fin ,intrare super lina in apa ; mergi 300 m poate mai bine in apa si abia iti ajunge la genunchi, apa este curata si calda ,foarte putine alge dar nu deranjeaza). La Banana Beach 7€/set umbrela + 2 sezlonguri ( mai ieftin fata de litoralul nostru! ), nisip super fin, plaja lata- se intinde cam pe 1km lungime. Zakynthos a fost mai frumos decat mi-am inchipuit.